Mit gondoltok erről az elmélkedésről?
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Szerintem ez nem jó példa. Sosem mi voltunk az utolsó szövetséges. Ugye a második világháború esete is, akármennyire kényszerítve is voltunk...
Egyébként én annyira leszarom ezt a nagy nemzeti dolgokat... Az lenne a legjobb, ha létrejönne egy Európai Egyesült Államok. A gyerekem már csak annak a birodalomnak a nyelvén beszélne és jobb élete lenne... Igen, nekem az életmínőség a fontos és nem a nagy nacionalizmus...
Bár így lenne...
Invesztor - ha a gyerekeid még nem is, de a nagy- és dédunokáid már nagy valószínűséggel Allahhoz fognak imádkozni, és arabul vagy urdu nyelven fognak beszélni.
"Az ország nem tudna önellátó lenni,mert nincsenek meg hozzá a feltételek."
Van agrárpotenciál. És ki mondta, hogy önellátóvá kellene válnia Magyarországnak? Nyilván új partnereket, új piacokat kellene szereznie.
OK, de én mindig szkeptikusan kezelem az ilyen információkat. Egyrészt lehet kitaláció, másrészt lehet fű alatti kampány, hogy javítsanak a Fidesz megítélésén. Nem ismeretlen politikai eszköz (főleg a Fidelitas műveli).
Meglátjuk, mi lesz, de az EU szerintem is egyre inkább döglődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!