Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről az elmélke...

Mit gondoltok erről az elmélkedésről?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mi véleményetek: Belső fideszes körökből származó információ szerint Orbán ki akar lépni, kb fél éve már, az Eu.ból. Azért merte levelét megírni Barrosonak, mert már rég készül erre. Informátorom szerint ez minden érthetetlen lépését értelmessé is teszi: a közmunkaprogram azt célozza, hogy a magyar vidék önellátóvá tegye Magyarországot, minden városka tele legyen kiskertekkel, a Rába megvétele, a kabai cukorgyár újraindítása, a MOL visszavásárlása is belefér a képbe, de még az is, miért kezdte el éppen a filozófusokat támadni (ők azok, akik fel tudják mérni ennek veszélyét, akik a leghangosabban tiltakozhatnak). Láttam a készülő Eht-t, az is ezt célozhatja, ha lesz optikai gerinchálózat magyar kézben, nem kell félni, hogy a németek le akarják kapcsolni a telefont. Minden e stratégia része, még a középosztály megerősítését célzó intézkedések – egy kulcsos adó – is. Kell egy réteg, aki a termelést kézbe tudja venni, ha magunkra maradunk. Nem véletlen, hogy annyit emlegette a szabadságharcot. Mivel szereti a szimbolikus gesztusokat, a bejelentés időpontja is sejthető: március 15. Azt gondolja (mármint OV), hogy a 2/3 ebben támogatja, és mögé áll a Jobbik is. Ha így van, akkor már régóta röhög mindenkin. Azokon is, akik külföldre menekítik a pénzüket. Barroson pláne. Azt gondolja, hogy ő egy új Kossuth, és most jött el az ideje az igazi függetlenedésnek. Azt gondolja, hogy az Eu rövidesen felbomlik. És az jön ki jól belőle, aki előremenekül (pld Kína felé). Állítólag elég sokan tudnak e tervről, a nagy Tervről. Ha igaz, akkor Orbán megvalósítja a Jobbik minden választási ígéretét. Fogalmam sincs, igaz e, csak kérdem, hallott e erről valaki. Ugyanis nagyon logikusnak tűnik. Még Paks fejlesztése is választ ad…
2011. dec. 27. 14:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Reméljük, azért itt is ad majda látszatra, konkrétan egy népszavazásra.
2011. dec. 27. 14:40
 12/23 anonim ***** válasza:
47%

A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.

Szerintem ez nem jó példa. Sosem mi voltunk az utolsó szövetséges. Ugye a második világháború esete is, akármennyire kényszerítve is voltunk...

Egyébként én annyira leszarom ezt a nagy nemzeti dolgokat... Az lenne a legjobb, ha létrejönne egy Európai Egyesült Államok. A gyerekem már csak annak a birodalomnak a nyelvén beszélne és jobb élete lenne... Igen, nekem az életmínőség a fontos és nem a nagy nacionalizmus...

2011. dec. 27. 14:42
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Bár így lenne...

Invesztor - ha a gyerekeid még nem is, de a nagy- és dédunokáid már nagy valószínűséggel Allahhoz fognak imádkozni, és arabul vagy urdu nyelven fognak beszélni.

2011. dec. 27. 15:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha ezt megtenné,nagyon hamar éhen halna az emberek többsége. Az ország nem tudna önellátó lenni,mert nincsenek meg hozzá a feltételek. Amiről a Hobbik álmodozik,azt nem lehet megvalósítani! De álmodozni lehet.
2011. dec. 27. 15:09
 15/23 Antimod ***** válasza:

"Az ország nem tudna önellátó lenni,mert nincsenek meg hozzá a feltételek."

Van agrárpotenciál. És ki mondta, hogy önellátóvá kellene válnia Magyarországnak? Nyilván új partnereket, új piacokat kellene szereznie.

2011. dec. 27. 15:10
 16/23 anonim ***** válasza:
ha ezeket megteszi akkor tisztelni fogom.
2011. dec. 27. 15:15
 17/23 anonim ***** válasza:
66%
Gyerekes elmélkedés.
2011. dec. 27. 16:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Mindjárt jönnek, akik be is veszik ezt... Ennek semmi valóságalapja nincsen. Szép elmélkedés, de Orbán inkább az EU-ban akar maradni.
2011. dec. 27. 17:40
 19/23 anonim ***** válasza:
61%
Ha ez valóban megtörténne az egyszerűen hihetetlen lenne! Orbán nagyot javulna a szememben.
2011. dec. 27. 20:15
 20/23 Antimod ***** válasza:

OK, de én mindig szkeptikusan kezelem az ilyen információkat. Egyrészt lehet kitaláció, másrészt lehet fű alatti kampány, hogy javítsanak a Fidesz megítélésén. Nem ismeretlen politikai eszköz (főleg a Fidelitas műveli).

Meglátjuk, mi lesz, de az EU szerintem is egyre inkább döglődik.

2011. dec. 28. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!