Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a jövö évi...

Mit gondoltok a jövö évi rengeteg ÁFA, ADÓ stb emeléséről?

Figyelt kérdés
Már nagyon tele a fa.zom a kormánnyal :(:(
2011. dec. 15. 19:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
26%
Ne a kormánnyal legyen tele a f*szod, hanem a sok álrokkanttal, nyuggerrel, segélyessel, meg a többi nyomorékkal, akiket el kell tartani az adónkból. Tökmindegy ki lenne kormányon, ugyanennyibe kerülne megetetni őket.
2011. dec. 15. 19:11
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
Azt , hogy ha ez így megy tovább és rosszabb lesz elúszik a házunk.Édesanyámnak január 1- től megszüntetik a rokkant nyugdíját.19 éve nyugdíjas, most öngyilkos akar lenni. Már ez is probléma, nem tudom mi lesz, ha ennél durvább lesz a helyzet.
2011. dec. 15. 19:11
 3/17 anonim ***** válasza:
26%
Előző: mondjuk elmehetne dolgozni? :))
2011. dec. 15. 19:14
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon sok koloncot tart el a kevés adófizető! Ez a baj! Nekem 6 ember van a közvetlen ismerősi körömben, akik rokkantak! Valójában pedig csak 1 aki tényleg az! A többi 5 megkapja a rokinyugdíjat, és mellette a minimálbér 2-szeresét viszi haza. Itt a gond! És nem beszélve a sok segélyesről!
2011. dec. 15. 19:14
 5/17 anonim ***** válasza:
49%
Első kommentelő: pont az ilyen állatok miatt szar a helyzet mint te is vagy.Anyád sajnálhatja, hogy babát várt és te jöttél.
2011. dec. 15. 19:15
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
Indoklás természetesen nincs...
2011. dec. 15. 19:17
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
2. vagyok.Anyám siketnéma és zöldhályog van a szemén. Menni is alig tud annyira fáj a lába. Mondd meg hova menjen el dolgozni? Ajánlom neki a munkahelyet.Mert ő menne, ha felvennék bárhová is.És hamár a rokkannyugdíjasokat okoljátok mit gondoltok a cigányokról? szerintem ők többe vannak mint a nyugdíjasok.
2011. dec. 15. 19:18
 8/17 A kérdező kommentje:

A nyugdíjas ugyan úgy befizette a kötelezőt mint te vagy én tehát pofátlanság lenne elvenni fleg hogy most is sz.rt se kapnak.

Rokkantnyugdíjas: Sokan trükköznek de érdekes mégis azt küldik dolgozni aki ténylegesen rokkant.Mind1 ki mi megmondták anno hogy x embert kivesznek a rokkantnyugdijból.

Segélyezés: Egyszerűen megszüntetném!Aki le dolgozott 1-2évet az kapná 6hónapig a munkanélküli segélyt aki 2-4évet az 1évig aki pedig 4-10év ledolgozott munka után 1max 2év munkanélkülit befizetnék.És ez szerintem arányos mert még igy is többet fizettek be mint amit kivesznek.

Gyerekekből való megélést pedig úgy szabályoznám hogy 2gyerek után csak akkor lenne családi pótlék stb ha a gyermek szülei dolgoznak illetve a romáknál a 3. gyerek után pedig kötelezővé tenném az elköttetést

2011. dec. 15. 19:23
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
Előző: így viszont már jogtalan, hogy elvették a nyugdíját. Fellebbezzetek, menjetek bíróságra. :)
2011. dec. 15. 19:25
 10/17 anonim ***** válasza:
49%

http://www.youtube.com/watch?v=cEFJJk7RMAA

Úgy látszik valaki kumantott.

2011. dec. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!