Mit gondoltok a jövö évi rengeteg ÁFA, ADÓ stb emeléséről?
Figyelt kérdés
Már nagyon tele a fa.zom a kormánnyal :(:(2011. dec. 15. 19:02
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
Azt gondolom róla hogy ez csak a kezdet... itt nem a kormányról van szó hanem háttérhatalmak érdekeiről aminek a bábui a politikusok és a kormány... ajánlom figyelmetekbe:
www.azigazsag.hu www.magyarfoldre.hu
Filmek: Az Obama átverés(The Obama Deception) igen jogos nem ide tartozik de itt is ez megy szóval csak nézd meg...
-Ébresztőfilm(WakeUpCall) nagyon kemény igazságfeltáró doku a valóságról
-ki ölte meg az elektromos autót? (Who killed The Electric Car?)
Zeitgeist1-3. (korszellem)
13/17 anonim válasza:
19:34
Kit érdekel az MSZP? Már megszabadultunk tőlük. Most a Fidesznek kell számot adnia a hazugságairól!
14/17 anonim válasza:
Én sem szeretem a romákat, de azért az elég durva kijelentés, hogy a 3. gyerek után elköttetnéd. Magyarokból is vannak elegen, akik a sok gyerek ürügyén járnak segélyért az önkormányzathoz. Én is ismerek ilyet a környezetemben. Őket akkor miért nem köttetnéd el?
15/17 anonim válasza:
ő magyar ő meg cigány..nehogy már ők vendégeskednek itt,verik utcán magyarokat,és segélyből mercédeseket vesznek..ez mi őőszintén? rugdosnám ezeket akik nem dolgoztak életükbe soha..
16/17 anonim válasza:
Nem tökmindegy ki van kormányon. A shortoló disznók helyett mindenki más jobb lenne,
17/17 anonim válasza:
Fontos lépés volt az ország életében. Majd 2012 végén meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!