Mit gondoltok erről az elmélkedésről?
Igen, valóban, ez egy olyan "összeesküvés-elmélet", aminek komoly valóságalapja lehet.
Az EU szerintem sem jövőképes, de kíváncsi vagyok, kinek a szövetségese leszünk. Ha egy csepp eszünk van, hagyjuk az amerikai tengelyt és Kína felé vesszük az irányt - bármennyire is nem tetszi, sajnos az lesz a világhatalom.
Ott egy kicsit többre nézik a becsületet, hát ez pedig nem arról vallana..."
Te hol élsz ember? Kínában erénynek számít ha át tudod verni az üzlettársadat.
"biztos meglesz a véleményük, hogy elsőként hagyjuk el a - szerintem még menthető - hajót, mint a patkányok"
Abba gondolj bele, hányszor megszívtuk, hogy a végsőkig kitartottunk vesztett szövetségesek oldalán - II. világháború például.
Én is az oroszoktól tartok egyébként, túl közel vannak, túl nagy a befolyásuk a térségben, és komolyan függünk tőlük nyersanyag-szinten.
"Te hol élsz ember? Kínában erénynek számít ha át tudod verni az üzlettársadat."
Ez nekem új! Ezt mégis hol hallottad? Én ilyet max a Star Trekben a ferengiekről hallottam, vagy a muszlimokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!