A készülő államcsődből Orbán Viktor hogyan fogja "kirántani" Magyarországot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 25. 18:03
11/13 anonim válasza:
"Az önellátás nem lehetetlen, csak hát egyszerűbb mindent megvenni készen a teszkóba meg az egyéb multiszennyekbe."
Az önellátás egy hiú ábránd. Jelenleg mezőgazdasági szempontból sem igaz, pl. a hazai sertésállomány kb. negyede a 20 évvel ezelőttinek, Magyarország konkrétan hús-behozatalra szorul. Amilyen szinten mi "önellátni" tudnánk magunkat, azt én inkább nem szeretném megtapasztalni.
13/13 anonim válasza:
Háromnegyed évvel később hogyan látjuk a dolgokat? Úgy hallom, megszűnt az államadósság, a munkanélküliség, nőtt a közbiztonság, mindenki jól járt az adóval, a mozgássérültek már járni és így dolgozni tudnak, van olajunk...
Csak azt nem tudom, hogy Híreket vagy a Dallas-t láttam?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!