Mennyivel több/kevesebb nettó bért vihettél/viszel majd haza a két évvel ezelőtti, és a jelenlegi, valamint a jövő évben hatályba lévő adótörvények alapján?
Figyelt kérdés
Ha így névtelenül beírnátok mennyit kerestek, akkor az se lenne rossz de nyilván ezt nem kérhetem senkitől...2011. dec. 25. 12:35
31/36 anonim válasza:
"Nem érdekelnek a statisztikák! Azt lásd meg amit fentebb írtam! "
pedig a statisztikának jobban lehet hinni mint neked.
32/36 anonim válasza:
"Szerintem a karrier és a pénz a legfontosabb az életben. Más nem számít! A család sem. Csak a pénz. Legalábbis nekem.
"
akkor azt hiszem nem lenne kár érted ha "véletlenül" a Dunában végeznéd haleledelként
33/36 A kérdező kommentje:
Elég nagy indulatokat vált ki ez a tárgyilagos kérdés, bár ez nem meglepő számomra. Viszont a vita már kezd átmenni személyeskedésbe , aminek annyira nem örülök...
2011. dec. 27. 22:04
35/36 anonim válasza:
Én a változás előtt 303 ezer nettót vittem haza. Most 340 ezret. De mivel időközben csináltam egy nyelvvizsgát is, amire a cég pótlékot fizet, jövőre 380 ezer lesz a nettóm.
36/36 anonim válasza:
Ha reálértéket nézünk akkor évente mindebből 4%ot le kell vonni az infláció miatt, úgy érdemes összehasonlítani.
A nyugdíj és a szolgáltatások/termékek ára is követi az inflációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!