Szerintetek mikor volt a legrosszab Magyarországgon élni, mikor voltunk világviszonylatban a leg gyengébbek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 12:06
11/14 anonim válasza:
Minden tekintetben most. Fidesz kormány van.
12/14 anonim válasza:
Kolopele tötöld már a hozzáférésed, mindannyian jobban járunk.
13/14 anonim válasza:
16:07
Igazi karácsonyi ajándék lenne.
14/14 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, diktatúrát szeretnétek. Elvégre ha törölnének, oda a demokrácia. Ha jól láttam majd az összes válasz nekem szólt. Miért nem a kérdésre adtok válaszokat inkább? Amúgy meg engem azóta félreért itt a legtöbb ember amióta csak itt vagyok, minden kisebb keresetű vagy éppen jelenleg munkanélküli ember magára veszi azt amit leírok. Pedig csak azoknak kellene akiknek szól. Az meg hogy itt most rossz az élet? Nem ezt látni. Régebben talán nem voltak szegényebb családok, nem kapcsolták ki a fűtést ha nem tudtak fizetni? Dehogyisnem. A Fidesz szerencsétlensége inkább az hogy ami elkezdődött az előző kormány idejében az most csúcsosodott ki, a hitelesek jó része most ért arra a szintre hogy nem tud fizetni, és így tovább. Orbán egy kemény kezű politikus, aki meg fogja mutatni hogy nem lehet eltaposni minket ahogy eddig bármikor. Persze az EU-nak ez nem tetszik, és minden eszközt bevet hogy megakadályozza egy kis ország felemelkedésének a lehetőségét. Remélem győz majd az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!