Magyarországon ki a legjobb bmx-es? és világviszonylatban?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 21:13
2/5 anonim válasza:
A Boborján. Én vagyok az edzője.
3/5 thewhiteman válasza:
fókuszba volt,valami srác nemérgen,de nem tudom ki volt az.53as karja van azt mondta(schwarzeneggernek volt 56-os :) )nem kamu ami a tv-be megy!
4/5 anonim válasza:
Kun Ádám +1, bár elfogult vagyok mert ismerem is, én is Sátoraljaújhelyben nőttem fel :D
5/5 anonim válasza:
Áljunk meg egy szóra ! Én is bmx-es vagyok , és a bmx az nemúgy van ,hogy most van a bmx és akkor annyi...NEM a bmx-ben többfajta van .Van a bmx Freestyle/street amiben nagyobb ugrások mennek és a levegőben mennek a trükkök.Van a Flatland amit Kun Ádám is űz világbajnoki szinten ott a trükkök a földön mennek és ott egyensújoznak . Van a cross/racing ahogy tetszik itt nem trükköket csinálnak csak gyorsan mennek és úgymond szállogatnak ,itt az nyer aki hamarabb beér a célba ellentétben a street és flatland-el mert ott az nyer aki nehezebb trükköket ad be . Ha kérdésed van irj válaszolok szivesen a bmx-es kérdésekre. A válaszom a kérdésre : Flatland-ben MO.-n Kun Ádám VV. szintén ő. Freestyleban MO.-n : Szabó Konrád VV.: Chad Kerley ő street-es parkban meg Brett Banasiewicz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!