A gyerekek nem futkározhatnak többé az új családvédelmi törvény szerint? Hol az idiotizmus határa?
"Nincsen többé futkározás
2011. december 23., péntek 14:26
Nagy többséggel elfogadta a parlament a családok védelméről szóló törvényt.
A családok védelméről szóló törvényt a kereszténydemokraták nyújtották be, így nem kell csalódnia annak, aki veretes, archaizáló és magasztos preambulumra számított. (...)
A törvény teljes abszurditása a családtagok kötelezettségeit soroló fejezetekben bontakozik ki. A jövőben a gyerekeknek törvényi kötelezettsége lesz képességeinek megfelelően eleget tenni tanulmányi kötelezettségeiknek, illetve tartózkodni az egészségkárosító életmódtól. Nincs több murván görkorizás, fára mászás, eszeveszett biciklizés."
"én nyáron egy átlagos napon 12 órából 10et a fákon voltam"
Mikor jöttél az őserdőből? Nem-e te vagy a hiányzó darwini láncszem!?
"én nyáron egy átlagos napon 12 órából 10et a fákon voltam" Uram! érdekes az az átlagos nap 12 órája.
Ön nem is majom, FÉLmajom.
"Ahhoz hogy egy gyerek egészséges életet éljen nem kell fára mászni"
Ez már szánalmas, ha legközelebb azt mondja ki a Fidesz, hogy tilos szarni, akkor te kijelented, hogy nincs szükség szarásra az élethez?
Miből gondolják, hogy nem sz*rnak erre magasról?
Se cigit, se piát nem lehet kiadni 18 alatt, mégis kiadják.
Ezzel se lesz másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!