Mi lenne ha a jobbik kerülne hatalomra?
Kíváncsi vagyok mások,hogy látják ezt, mi változna, mi történne az országban?
Ők is csak beszélnek vagy lenne valami?
(Azért itt kérdezem mert itt remélhetőleg kevert a társaság, mert ha ezt jobbikosok között tenném fel, ott mindenki azt mondaná,hogy jobb lenne minden,de ha valahol máshol ott meg ugye megint más lenne a vélemény.Itt viszont egyszerre több különböző vélemény születik)
Igazából szerintem az, hogy ki ebben a kis országban a kormány, kb annyit számít, mint hogy milyen színű hörcsögöt raksz a ketrecbe.
Az országnak nincs sok jövője, a világgazdaságtól függ minden, egy senkik vagyunk. Egy amerikai ismerős úgy jellemezte az országot, hogy a babaház. Náluk csak New York ekkora.
Mi meg hőbörgünk, hogy így az ország meg úgy, de ha kinézünk a világra, rájövünk, hogy ez semmi.
A Jobbik mint vezető hatalom új színt hozhat ebbe a véget nem érő langyos vízbe. Ha valaki azt mondja, hogy majd minden jól elrontanak, hát nem hiszek nekik.
Mivel, ha megfigyeljük az eddigieket, mindig mindenki jól elrontott mindent. Vagyis ha a Jobbik mindent elrontana, nem kell félni, hisz akkor marad minden a megszokott rendben.
Na de ha javítanának, na akkor nézne mindenki nagyot, hogy miii??
Rendet tartana a Gárda ott is ahol a rendőrségnek 20 éve nem sikerül.
A Jobbik mint párt lehet pocsékul kormányozna, de a Magyar Gárdával már most bebizonyították, hogy rendteremtéshez értenek.
én azon szoktam jót röhögni amikor a fideszesek azzal jönnek hogy a jobbiknak nincs megvalósítható gazdaságpolitikája
a fidesz most az imf segítségét kérte, ezzel beismerte hogy a gazdaságpolitikája elbukott
"a fidesz most az imf segítségét kérte, ezzel beismerte hogy a gazdaságpolitikája elbukott"
Mégpedig az a gazdaságpolitika, amit a Jobbik is művelt volna, csak háromszoros tempóban (mutassunk fügét az EU-nak, zárkózzunk el a nyugattól, forduljunk Kína, meg a közel-kelet felé...) Képzeld, mi lett volna, ha a Jobbik van kormányon...
A Jobbikot most már el kell fogadni, mint politikai irányzatot, ami pár év alatt a töménytelen lejáratás ellenére most már megelőzte a 2MSZP-t is. A Jobbik nem degenerált HistóraiX-eesek gyülekezete, hanem olyan nemzetszerető embereké, akik csalódtak az összes eddigi pártban, és másik úton szeretnének megoldást találni a problémákra.
Volt már egyszer itt Fidesz, úgy tudom akkor szívtunk. Aztán 8 vörös év, és akkor is szívtunk. Most megint narancsvidék van, és azt beszélik, hogy ismét elmaradt a dübörgő gazdaság.
Mi lenne, ha Jobbik lenne kormányon? Passz. Szerintem ezt megjósolni nem lehet. A jóslatok mindig tévednek. Az ország nagyja megszavazta a Fideszt, mert hogy majd jó lesz, hát nem lett jobb. Azok a szavazók mind azt jósolták, hogy most, hogy leváltják a komcsikat, eljön az új korszak.
Mellesleg megjegyzem, már alig várom a 2014-es kampányidőszakot. Olyankor, rövid időre mindig kivirágzik az ország. Mindenki megy, ahova tartozik, az emberek hallgatják a beszédeket, eszik a gulyást, elmélkednek, jósolnak, anyázzák a többieket. Szól a zene, meg az ámítás.
Aztán jön a nagy szavazó műsor, jobb mint a VV. Eksztázis, megvan az eredmény, mindenki megállapít valami okosat, és 3 nap múlva minden megy ugyanúgy.
HÁT ÉN NEM TUDOM HOGY 22 ÉV ALATT NEM VETTÉTEK ÉSZRE HOGY MINDEGY KI VAN KORMÁNYON SEMMIT NEM TUDNAK TENNI AZ ORSZÁGÉRT ÉS NEM IS AKARNAK(NEM KIVÉTEL EZ ALÓL A JOBBIK SEM)KAMPÁNY IDŐSZAKBAN ÍGÉRNEK TÜCSKÖT-BOGARAT AZTÁN ELFELEJTIK MIKOR KORMÁNYRA KERÜLNEK NEKIK CSAK AZ A LÉNYEG
HOGY A PÉNZESZSÁK KÖZELÉBEN LEGYENEK A NÉPPEL MEG MI VAN KIT ÉRDEKEL AZ A LÉNYEG HOGY ŐK JÓL ÉLNEK !!!!!
FEL KELLENE ÉBREDNI EMBEREK MERT AMIT VELÜNK MŰVELNEK AZ KATASZTRÓFA.KÖZÉPKORI ÁLLAPOTOK VANNAK.
# 28/29
Ott a pont!!!!!!!
Teljesen egyetértek veled!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!