Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha a jobbik kerülne...

Mi lenne ha a jobbik kerülne hatalomra?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mások,hogy látják ezt, mi változna, mi történne az országban?

Ők is csak beszélnek vagy lenne valami?

(Azért itt kérdezem mert itt remélhetőleg kevert a társaság, mert ha ezt jobbikosok között tenném fel, ott mindenki azt mondaná,hogy jobb lenne minden,de ha valahol máshol ott meg ugye megint más lenne a vélemény.Itt viszont egyszerre több különböző vélemény születik)

2011. dec. 21. 21:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Hogy egy Zagyva György Gyula irányítsa az országot? Ilyen alapon Győzikét is oda lehetne állítani.
2011. dec. 22. 11:26
 22/33 anonim ***** válasza:
53%

Igazából szerintem az, hogy ki ebben a kis országban a kormány, kb annyit számít, mint hogy milyen színű hörcsögöt raksz a ketrecbe.

Az országnak nincs sok jövője, a világgazdaságtól függ minden, egy senkik vagyunk. Egy amerikai ismerős úgy jellemezte az országot, hogy a babaház. Náluk csak New York ekkora.

Mi meg hőbörgünk, hogy így az ország meg úgy, de ha kinézünk a világra, rájövünk, hogy ez semmi.

A Jobbik mint vezető hatalom új színt hozhat ebbe a véget nem érő langyos vízbe. Ha valaki azt mondja, hogy majd minden jól elrontanak, hát nem hiszek nekik.

Mivel, ha megfigyeljük az eddigieket, mindig mindenki jól elrontott mindent. Vagyis ha a Jobbik mindent elrontana, nem kell félni, hisz akkor marad minden a megszokott rendben.

Na de ha javítanának, na akkor nézne mindenki nagyot, hogy miii??

2011. dec. 22. 12:59
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Rendet tartana a Gárda ott is ahol a rendőrségnek 20 éve nem sikerül.

A Jobbik mint párt lehet pocsékul kormányozna, de a Magyar Gárdával már most bebizonyították, hogy rendteremtéshez értenek.

2011. dec. 22. 22:48
 24/33 anonim ***** válasza:
Így van. Melyik a nagyobb probléma? Gyengül a forint, vagy megkéselnek?
2011. dec. 23. 00:55
 25/33 anonim ***** válasza:

én azon szoktam jót röhögni amikor a fideszesek azzal jönnek hogy a jobbiknak nincs megvalósítható gazdaságpolitikája

a fidesz most az imf segítségét kérte, ezzel beismerte hogy a gazdaságpolitikája elbukott

2011. dec. 23. 01:44
 26/33 anonim ***** válasza:

"a fidesz most az imf segítségét kérte, ezzel beismerte hogy a gazdaságpolitikája elbukott"

Mégpedig az a gazdaságpolitika, amit a Jobbik is művelt volna, csak háromszoros tempóban (mutassunk fügét az EU-nak, zárkózzunk el a nyugattól, forduljunk Kína, meg a közel-kelet felé...) Képzeld, mi lett volna, ha a Jobbik van kormányon...

2011. dec. 23. 01:48
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

A Jobbikot most már el kell fogadni, mint politikai irányzatot, ami pár év alatt a töménytelen lejáratás ellenére most már megelőzte a 2MSZP-t is. A Jobbik nem degenerált HistóraiX-eesek gyülekezete, hanem olyan nemzetszerető embereké, akik csalódtak az összes eddigi pártban, és másik úton szeretnének megoldást találni a problémákra.

Volt már egyszer itt Fidesz, úgy tudom akkor szívtunk. Aztán 8 vörös év, és akkor is szívtunk. Most megint narancsvidék van, és azt beszélik, hogy ismét elmaradt a dübörgő gazdaság.

Mi lenne, ha Jobbik lenne kormányon? Passz. Szerintem ezt megjósolni nem lehet. A jóslatok mindig tévednek. Az ország nagyja megszavazta a Fideszt, mert hogy majd jó lesz, hát nem lett jobb. Azok a szavazók mind azt jósolták, hogy most, hogy leváltják a komcsikat, eljön az új korszak.

Mellesleg megjegyzem, már alig várom a 2014-es kampányidőszakot. Olyankor, rövid időre mindig kivirágzik az ország. Mindenki megy, ahova tartozik, az emberek hallgatják a beszédeket, eszik a gulyást, elmélkednek, jósolnak, anyázzák a többieket. Szól a zene, meg az ámítás.

Aztán jön a nagy szavazó műsor, jobb mint a VV. Eksztázis, megvan az eredmény, mindenki megállapít valami okosat, és 3 nap múlva minden megy ugyanúgy.

2011. dec. 23. 07:09
 28/33 anonim válasza:
58%

HÁT ÉN NEM TUDOM HOGY 22 ÉV ALATT NEM VETTÉTEK ÉSZRE HOGY MINDEGY KI VAN KORMÁNYON SEMMIT NEM TUDNAK TENNI AZ ORSZÁGÉRT ÉS NEM IS AKARNAK(NEM KIVÉTEL EZ ALÓL A JOBBIK SEM)KAMPÁNY IDŐSZAKBAN ÍGÉRNEK TÜCSKÖT-BOGARAT AZTÁN ELFELEJTIK MIKOR KORMÁNYRA KERÜLNEK NEKIK CSAK AZ A LÉNYEG

HOGY A PÉNZESZSÁK KÖZELÉBEN LEGYENEK A NÉPPEL MEG MI VAN KIT ÉRDEKEL AZ A LÉNYEG HOGY ŐK JÓL ÉLNEK !!!!!

FEL KELLENE ÉBREDNI EMBEREK MERT AMIT VELÜNK MŰVELNEK AZ KATASZTRÓFA.KÖZÉPKORI ÁLLAPOTOK VANNAK.

2011. dec. 24. 14:10
 29/33 anonim ***** válasza:
70%
KEDVES ELŐZŐ EZ TÉNYLEG KATASZTRÓFA HA MÁR ITT IS KÖZPONTOZÁS NÉLKÜL CSUPA NAGYBETŰVEL KIABÁLNAK EGYESEK MERT NEM TUDJÁK KIKAPCSOLNI A CAPS LOCKOT
2011. dec. 26. 00:04
 30/33 anonim válasza:

# 28/29

Ott a pont!!!!!!!

Teljesen egyetértek veled!!!!

2011. dec. 26. 10:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!