Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha a jobbik kerülne...

Mi lenne ha a jobbik kerülne hatalomra?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mások,hogy látják ezt, mi változna, mi történne az országban?

Ők is csak beszélnek vagy lenne valami?

(Azért itt kérdezem mert itt remélhetőleg kevert a társaság, mert ha ezt jobbikosok között tenném fel, ott mindenki azt mondaná,hogy jobb lenne minden,de ha valahol máshol ott meg ugye megint más lenne a vélemény.Itt viszont egyszerre több különböző vélemény születik)

2011. dec. 21. 21:22
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%
A jobbik?Akkor kb még mélyebbre süllyedne az ország , kb Algéria vagy egy 3. világbeli szintre.Na meg amilyen idióták lehet megtiltanák hogy valaki külföldre költözzön vagy hasonló baromságok.Mielőtt valaki mondaná nem vagyok Fideszes sem MSZPS és semmi egyéb mivel Magyarországon nincsen normális párt.A jobbik szűk látókörű , túlzottan konzervatív párt.
2011. dec. 21. 22:12
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

"De vajon a cigányokkal mi lenne?"

menekülnének Magyarországról mert munkát kapnak

2011. dec. 21. 23:10
 13/33 anonim ***** válasza:
48%
A jobbik az utolsó esély, aki ezt nem látja be, az hülye.
2011. dec. 21. 23:56
 14/33 Problem2 ***** válasza:

Hogy mi lenne?Először felforgatná az egész Európát ,ha Jobbik kerülne hatalomra.Utána meg szépen kicsinálnák őket ,minden olyan intézkedést meghiúsítanának ,amit a Jobbik szeretne, legyen az jó vagy rossz.

Kb olyan lenne mint az Új Színház elleni tüntetést ,csak nagyban.Szó szerint kicsinálnák a Jobbikot.

Véleményem ,hogy fognak ők még kormányra kerülni.Támogatom őket ,ha tényleg megvalósítják ,amiben én bízok (és nem a zsidók,cigányok kiirtására gondoltam ,sem a kitelepítésükre,sem területi revízióra,sem háborúra...),és végre egyesíthetik a nemzetet ,ha más etnikumúak is ezt akarják és beállnak a sorba végre!

Nehéz feladat előtt állhatnának ,azt is eltudom képzelni ,hogy 5-10 évig nem lesz itt kánaán ,de ha sikerülne az ,amire gondolok ,akkor azt hiszem páratlan dicsőségbe lenne része ennek az országnak, ezt biztosra veszem:):)

2011. dec. 21. 23:59
 15/33 bumbi02 ***** válasza:
49%

akkor jelentkezem első számú hülyének.

Ha a jobbik az utolsó esély, akkor már régen rossz..

2011. dec. 22. 00:01
 16/33 anonim ***** válasza:
45%

"A jobbik az utolsó esély, aki ezt nem látja be, az hülye."

Komoly érvrendszer. Már meg is győztél :DD

2011. dec. 22. 00:04
 17/33 anonim ***** válasza:

10/17:

És mégis milyen munkát lehetne adni a cigányoknak?

8 általánossal(vagy kevesebbel) nem vesznek fel senkit sehova...Már nincs igazából olyan munkakör, amihez sok képzetlen ember kell.

2011. dec. 22. 00:50
 18/33 anonim ***** válasza:

Én a Jobbikot támogatom, de ha 2014ben nyerne, látok rá esélyt, hogy nagy lendülettel elrontanák a dolgokat.

Ugyanakkor kérdés, eddig nem romlottunk?

Mióta 2000 körül figyelgetem a politikát, folyton csak süllyedünk, szal....

Kell ide egy erős Jobbik. Csak most az a baj, hogy a Fidesz átírta a választási szabályokat, hogy minél nagyobbat kaszáljanak legközelebb. Cirkusz ez.

2011. dec. 22. 00:50
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Az gy valóságos megváltás lenne az országnak, mert biztos nem minősítenének le ennyiszer minket!
2011. dec. 22. 11:14
 20/33 anonim ***** válasza:
75%
A sok magyargyűlölő eltakarodna az országból, és rend lenne. Persze nem azonnal... mint mindenhez, ehhez is idő kellene.
2011. dec. 22. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!