Hány százalékban liberális a Jobbik?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 22:52
11/15 anonim válasza:
ezt a Jobbiktól kéne megkérdezni
12/15 anonim válasza:
Jó kérdés. Valamennyire biztos. Személy szerint nekem vannak olyannyira liberális nézeteim [drogok/én nem drogozok/, kalózkodás, vallások[ateista sem vagyok] ami a "hivatalos" Jobbikba nem fér bele, mégis őket támogatom.
13/15 anonim válasza:
tegnap 23:25
Ja csak ezzt a ket adot? Egyebkent miert is? csak mert ott esetleg nem szeretik oket? Mocsok es szenny inkabb a jobbik tv-bol folyik hiszen ott is a mertektelen ciganyozas, hazaarulas, zsidozas folyik. Az emberek hadd dontsek mar el sajat maguk mit szeretnenek nezni!!! Ez annyira communista eszme, hogy majd masok eldontik az embereknek mi a jo es mi nem...
14/15 anonim válasza:
Abszolút nem liberális, de az annak gondolt LMP sem az. Feszültség és gyűlöletkeltő bagázs az is.
Styloo
15/15 anonim válasza:
"Hidd el hogy a Jobbikban, illetve (és) a aktívan jobbikosok, a választói között, a hozzám hasonlóból van a többség."
Ne viccelj már, a parlamenti képviselőik ugyanúgy zsidóznak és cigányoznak folyton, ne mondd már, hogy nem ezek vannak többségben a támogatók között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!