Miért ilyen hazafiatlan és nemzetmegtagadó a magyar baloldal? Miért ilyen agy mosott minden baloldali?
Nem sül le a bőr az Önök
képéről, hogy kommunista
létükre, olyan pártra
szavaznak, amely a legvadabb
kapitalizmust, feudális anarchiát,
létbizonytalanságot, gyarmati
kizsákmányolást szabadította rá
az országra? Ezt tanulták Önök
Kádártól? Ezt hallották a marxista-
leninista ... szakositól, a
pártiskolán? Ezek szerint ezt!
Nem szégyellik Önök Magukat,
hogy ilyen helyzetbe hozták
korábbi szavazataikkal saját
gyermekeiket, unokáikat?
"Azért mert közel sem magyar. A baloldali vezetők többsége zsidó ne csodálkozzunk ha nem a magyar érdekeket nézik. A baloldal mindig is a nemzet ellensége volt lásd 1918-19, vörösterror, 65 évig tartó elnyomás. Csak az a szomorú hogy ma valaki ezt nem képes elfogadni. A magyar emberek szégyene hogy létezik még "magyar" baloldal."
Mert a nácik csak Magyarország érdekét nézték ugyan már?! Az hogy a kommunisták mit csináltak marhára nem érdekel. A mai közép jobboldalnak nincs köze a nácikhoz, mint a közép baloldalnak sincs köze a kommunistákhoz. Egyszerűen sem tudok azonosulni a jobboldal legtöbb nézetével. Attól még nem vagyok zsidó, sem cigány! Sőt mi több nem utálom a hazámat és nem akarok neki rosszat sem! Nem vagyok MSZP szavazó sem, mert velük sem tudok azonosulni! Sok ilyen ember van még a baloldalon, akik itt vannak párt nélkül.
Ja és annak ellenére, hogy jobb oldali vagyok kapitalista nézeteket vallok, a kommunizmus csak egy utópia.
Nem hazafiatlan, és nem nemzettagadó, csak egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy itthon azt bizonygassam, hogy én hű de mekkora magyar vagyok, mintha kilóra mérnék. Itthon semmi értelme ennek, mert mindenki más is magyar körülöttem, tehát azzal, hogy mutogatom, hogy én mekkora egy turulszittyaturbóbetyármagyar vagyok, nem lesz semmi előnyöm. Ha külföldön vagyok, vagy külföldivel beszélek, akkor nem titkolom el, hogy magyar vagyok. Sőt, külföldinek úgy állítom be, mintha a magyarok szentek, tökéletesek, stb. lennének. Viszont ennek itthon nem látom értelmét. Minek csapjuk be egymást azzal, hogy olyanokat mondunk, ami nem igaz. Lássuk be, nem igaz az, hogy mi vagyunk a legtökéletesebbek a világon. Nagyon sok hibánk van és volt. Ez van. Kifelé lehet a szépet mutatni, de attól a problémák nem oldódnak meg. Igenis lássuk be, hogy az egyik legpesszimistább, legirigyebb, leglustább nemzet vagyunk. Ez van. Ezen változtatni kell. Viszont azzal, hogy becsapjuk önmagunkat ez a probléma nem fog megoldódni. A problémák felismerése viszont az első lépés lehet a változás felé.
Ez a nyugattól teljes elzárkózás, amit a jobboldal művel, egyszerűen nem megoldás a problémáinkra. Vegyük észre: 7 milliárd ember él a földön, mi meg vagyunk öszvissz 10 millióan, ha a határon túliakat is beszámítjuk, akkor 15 millióan. Egyedül nem megy. Nem is fog menni. Jelenleg szükségünk van külföldi segítségre, akárki akármit mond. Ha kievickélünk a válságból, esetleg még az államadósság is eltűnik, még akkor se fog menni egyedül. Még akkor is muszáj lesz összefognunk másokkal. Elsősorban a körülöttünk élőkkel (igen, a szlovákokkal, románokkal, szerbekkel is). Kicsit gondoljuk végig, mi a cél: az, hogy elmondhassuk magunkról, hogy mi vagyunk a magyarok, akik mindenkinél jobbak, akik bátrak, harcosak okosak, stb stb.? Vagy inkább az a cél, hogy mindenki, aki az országban (sőt: a bolygón) él, boldog legyen, elégedett, és ne legyen semmi gondja baja? Én, és a bal oldaliak inkább a második célt akarjuk elérni. Mert lássuk be, a két cél együtt nehezen teljesíthető. Én inkább azt mondom, legyünk ugyan olyanok (jók), mint a szlovákok, románok, szerbek, cigányok, franciák, amerikaiak, eszkimók vagy bármely más nemzet. Ha a magyar csak egy lesz a többi nemzet közül, és nem a legjobb, cserébe viszont mindenki boldogan él, ám legyen.
KozmoPROLIták:
liberális -> legyen multikulturalizmus (de persze csak a Rózsadombról mondják ezt, s nem Olaszliszkáról)
kommunista -> "világ proletárjai egyesüljetek!" "nemzetközivé lesz holnapra a világ!"
Szerintük a haza és a nemzet fasiszta fogalmak, ami persze agybetegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!