Miért ilyen hazafiatlan és nemzetmegtagadó a magyar baloldal? Miért ilyen agy mosott minden baloldali?
A kérdésben jópár dolgot összekeversz.
Az MSZP/SZDSZ nem mondanám, hogy "hazafiatlan", inkább csak nem érdekli őket különösebben a "haza" meg más hasonló fogalmak. Ahogy ezek nem is nagyon számítanak a valóságban (csak beszéd szintjén) a politikában, mert nem a 19. században élünk. Az MSZP-SZDSZ vezetői ráadásul jó üzleti kapcsolatokat ápoltak külföldi tőkés körökkel, így nem véletlen, hogy az MSZP-s kormányok igyekeztek maximálisan képviselni a külföldi tőke érdekeit.
"Miért ilyen agy mosott minden baloldali?"
Az öreg balosok Kádár agymosottjai. Fiatalok között kevés baloldali van. Persze ők is gyakran irigyek és gyűlölködők, mint a baloldaliak általában, de hogy ez hogyan alakul ki, az változó. Általában persze a fiatal baloldali is "örökli" a baloldaliságot mondjuk az állandóan politizáló exmunkásőr papájától.
Miért ilyen hazafiatlan és nemzetmegtagadó a magyar baloldal?
Mért ilyen retardált a magyar jobboldal? Mikkor és hol tagadta meg mellesleg a baloldal nemzetiségét? Én erről nem halottam , vagy te tudsz valami titokzatos szertartást ahol a baloldal magyar emberek vérét szürcsölgeti?És halál Magyarországra felkiáltással éneklik az internacionálét .
Az öreg balosok Kádár agymosottjai. Fiatalok között kevés baloldali van. Persze ők is gyakran irigyek és gyűlölködők, mint a baloldaliak általában, de hogy ez hogyan alakul ki, az változó. Általában persze a fiatal baloldali is "örökli" a baloldaliságot mondjuk az állandóan politizáló exmunkásőr papájától.
Érdekes én pont fordítva látom:) Én nem halottam még pl hogy baloldaliak ordibálnak hogy mocskos zsid@k , mocskos b@zik vagy mocskos cigány@k . Akkor ki is a gyűlölködő? Én csak jobbról halom és látom a gyűlölködést és a prímívit soviniszta nacionalizmus.......
En jobboldali vagyok, de kerdezo te tevedsz. Arrol van szo, hogy a ket csoportnak teljesen mas a vilaglatasa. Amikor valamely kerdes szoba kerul, en onkentelenul ugy allok a kerdeshez, hogy "jo ez a magyaroknak"? Ebben ERZELMILEG az is benne van, hogy a megoldas mennyire orzi meg azt, amit en magyar multnak erzek. (Ebbe azok a "nem magyarok" is beletartoznak nalam, akik evszazadok ota velunk elnek, hacolnak, halnak.)
A baloldal nem annyira a magyar mult megorzesere koncentral, hanem a magyar jovore egy globalizalt vilagban.
Azt hiszem ok jobban GONDOLKODNAK - nekem viszont eszemben sincs levetni az ERZELMI lancaimat.
a szavak mélyén ott van minden igazság kulcsa
bal mint balsors na ugye milyen furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!