A Lehet Más a Politikának sikerül kiharcolnia a drogok legális használatát és a szabad szerelmet?
"Helmet válasza:
[...]
Nehogy már az én befizetésemből gyógyítgassák a függőket. Az én befizetésemet majd költsék énrám, ha megbetegszem, nehogy már az legyen, hogy én egészségesen élek, de azért vonnak a pénzemből, hogy a sok istenbarmát kezeljék, akik a maguk esze alapján azt az életvitelt választották."
Azt hiszem ezt a hozzáállást hívják individualistának, és a liberálisokra jellemző. Eddig úgy tudtam, nem vagy oda értük. :)
Az ilyen hozzáállás miatt esik lassan szét a magyar (és valószínűleg a legtöbb kapitalista) társadalom.
Remélem nem kell részleteznem, hogy ha te nem segítesz rajta, akkor egy esetleges gyógyulás után ő miért nem fog segíteni rajtad.
"hogy én nemszeretnék az egészségbiztosításban "Kockázatközösséget" vállalni senkivel, aki nem vigyáz az egészségére úgy, ahogyan én."
akkor már most se vállalj közösséget senkivel, ugyanis rengetegen millió okból nem vigyáznak az egészségükre.
ez tipikus álszent és ostoba érvelés.
ma 16:42
egyébként itt a pont.
Helmet annyira óckodik az SZDSZ-től, hogy bizonyos kérdésekben átveszi az érvelésüket. :D
olyan idióta kérdés :S:S
ha legális ha nem használják felesleges időpocsékolás ezeken törni a fejüket.
gondolkoznának azon mit tudnának tenni az ügyben,hogy jobban éljünk és jobbak legyenek az életkörülmények az országban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!