Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Lehet Más a Politikának...

A Lehet Más a Politikának sikerül kiharcolnia a drogok legális használatát és a szabad szerelmet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 11:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
50%
Az LMP-nek ezt már akkor sem sikerült elérni, amikor még a leánykori nevén volt bejegyezve, mint SZDSZ...
2011. dec. 13. 15:17
 12/25 anonim ***** válasza:
37%
LMP = SZDSZ
2011. dec. 13. 15:55
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
Jó lenne ha a füvet legalizálnák,(mert az kevésbe veszélyes mint az alkohol, bárki bármit mond) de a többi drogot semmi kép sem.
2011. dec. 13. 17:27
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

# 12:

Hungaristák = Kommunisták

2011. dec. 13. 17:31
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy tőlem akár az összes drogot legalizálhatják, csak tűntessék fel mindenkinek a artonján, hogy ő önként választotta a szert, arra költötte a pénzét saját döntése alapján.

Azután az ilyen embert kötelezzék arra, hogy a gyógykezelése költségeit is maga állja.

Nehogy már az én befizetésemből gyógyítgassák a függőket. Az én befizetésemet majd költsék énrám, ha megbetegszem, nehogy már az legyen, hogy én egészségesen élek, de azért vonnak a pénzemből, hogy a sok istenbarmát kezeljék, akik a maguk esze alapján azt az életvitelt választották.

2011. dec. 13. 17:51
 16/25 anonim ***** válasza:
68%

A szabadság felelősséggel jár, ezt a liberálisoknak kell leginkább tudni.

Akinek drogra van pénze, annak legyen pénze az orvosi kezelésre is.

2011. dec. 13. 17:52
 17/25 anonim ***** válasza:
45%
Helmet:Ebbe egyetértek.
2011. dec. 13. 17:54
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
Helmet: a szolidaritás mintaképe.
2011. dec. 13. 18:24
 19/25 anonim ***** válasza:
9%
Az alkoholisták nem zavarnak? Tudományos tény, hogy az alkoholnál csupán a heroin az, ami veszélyesebb, azis csak azért, mert nem tisztán kerül az utcára. Meg a meth. De ugyan a bélyeg, gomba, zöld, vagy mdma mégis mit árt, feltudod nekem vázolni? Mond el légyszives, milyen brutális betegségeket lapsz ezektől? Tudományos tényeket akarok hallani, mint például, hogy az alkohol butít, és károsítja a májad. Hallgatlak
2011. dec. 14. 07:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem vagyok addiktológus, hogy ezeket felsoroljam neked, de az egészen biztos, hogy én nemszeretnék az egészségbiztosításban "Kockázatközösséget" vállalni senkivel, aki nem vigyáz az egészségére úgy, ahogyan én.
2011. dec. 14. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!