Romastratégia Balin (vagy hol). Mi a véleményetek róla?
Egy olyan rétegen segíteni, akik lopnak, csalnak, gyilkolnak (uzsora), miért? Amikor ők követik el a bűncselekmény 80%-át. Én még magyart nem láttam sehol fémet (sínek) szedni. Ezáltal balesetet okozva másoknak. Na és biztos, hogy a segítséget soha sem hálálják meg.
Nem csak a cigányokat kellene mutogatni akár a tv-ben is, mivel vannak olyan magyar családok, akik még rosszabb helyzetben vannak, mint a cigányok. De velük (magyarokkal) nem is foglalkoznak. A Bahamákon meghozni a "mi" pénzünkből a romastratégiát, nem volt fair. Itthon is lehetett volna ezt tárgyalni. Bezzeg a magyar szegény családokról nem hoznak döntéseket.
"Nem csak a cigányokat kellene mutogatni akár a tv-ben is, mivel vannak olyan magyar családok, akik még rosszabb helyzetben vannak, mint a cigányok. De velük (magyarokkal) nem is foglalkoznak."
Kellene? Elvégre a magyar nem lop csal gyilkol ugye, ha családi körülményei odáig fajulnak?! (Faxt nem.)
Végül is csak el kéne menni dolgozni, és élhetnének úgy ahogy a normális emberek, csak baxnak dolgozni. Miközben a mi pénzünkből élnek...
Remélem ez kinyitja a szemed...
"Na és biztos, hogy a segítséget soha sem hálálják meg. "
Ja, hogy te azért szoktál segíteni másokon, hogy majd meghálálják?! Ki vagy te a keresztapa?! Nekem inkább soha ne segíts.
Az Azuri szigetekre mentek közpénzen a romákról értekezni.
Jővő hónapban a Bahamákra mennek, akkor a hajléktalanok lesz a téma.
Kellene? Elvégre a magyar nem lop csal gyilkol ugye, ha családi körülményei odáig fajulnak?! (Faxt nem.)
Végül is csak el kéne menni dolgozni, és élhetnének úgy ahogy a normális emberek, csak baxnak dolgozni. Miközben a mi pénzünkből élnek...
Mármint a politikusok?
Ha magyarra érted, egyre kevesebb a munkahely. Hol van az az 1 millió munkahely, amit Orbán ígért? Sehol. Mert én egyről se tudok. Falun egyáltalán nincs munkahely. Ha albérletbe mész városon. 50 ezer a rezsi+még egyél is+ruházkodjál is.+még haza is adjál pénzt. Akkor neked mi marad? Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!