"Mudri Lav: Persze a holokausztot nem szabad tagadni, mert azzal megbántjuk a zsidókat. Már megint kettős mérce..."
Azért néhány millió ember halála és egy vers között van egy kis különbség. Ráadásul Dopeman a verset használta fel csupán, a dallamot nem, tehát nem a nemzet himnuszát, csupán az alapjául szolgáló verset.
"Ilyen kontextusban nem idézzük Kölcseyt, slusszpassz."
Múltkor miközben a WC végeztem a dolgom, hirtelen elkezdtem a Husztot szavalni. Remélem nem fognak lecsukni :(
"Kinek árt vele?"
Például nekem.
"következő mi lesz? feljelentik Copy Cont, hogy a fűről énekel?"
A fű az neked nemzeti jelkép? :D Talán Jamaicában.
"Például azt, hogy a nemzeti himnusz alapjául szolgáló szövegrészlet a magyar nemzet jelképe, nemzeti identitásának egyik alapköve."
Hát én nem a himnusz miatt érzem magam magyarnak, és ha szerinted a himnusz a magyar identitástudat alapja, az elég nagy gond. Eszerint pl. Rákóczi vagy Dózsa nem is lehetett magyar (ami hülyeség).
" Ezt kocsmába, útszélre való stílussal köríteni a magyar nemzet gyalázását jelenti számomra, és nem csak számomra, mert mint a mellékelt ábra mutatja, sokan tettek feljelentést, és nem egy embernél szakad el a cérna ezen égbekiáltó tahóság láttán/hallatán. Kielégítő a válasz?"
Szerintem meg csak rágjátok a szart, nem tudom miért nem lehet ezen továbblépni. Akinek nem tetszik, az ne hallgassa (nekem sem tetszik egyébként), nem tudom mi fáj neked azon, amit nem hallasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!