Miért javul a forint most az euróhoz meg a többi pénznemhez képest?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 22:16
11/17 anonim válasza:
Mert a forint a többi pénznemhez képest rendkívül erős és a világon szinte mindenki forintba fekteti a pénzét.
12/17 anonim válasza:
Zsidó spekulánsok játszadoznak a pénzünkkel.
13/17 anonim válasza:
""Biztosan azért. Most 6,5%, 2008-ban 11,5 volt, 1990-ben meg 22%.
Még is 90ben az akkori infláció mellett mekkora kamatot kellett volna fizetni?
Infláció alattit?
14/17 anonim válasza:
Nem feszegettem hogy mennyit kellett volna, csak leírtam, hogy a 6-ról 6,5-re emelkedés lóf*sz ahhoz képest, hogy milyen kamatok voltak régebben, ráadásul akkor több százalékkal ingadozott, nem féllel.
15/17 anonim válasza:
Nem hallottam, hogy a diplomásadót bevezették volna.
17/17 anonim válasza:
10:43
"a 6-ról 6,5-re emelkedés lóf*sz ahhoz képest, hogy milyen kamatok voltak régebben"
Igen ám, de a 12%-os kamat szinte említést sem érdemelt az Indexen és az Origón, mert akkor "jó" kormányunk volt.
Most, hogy a Gonosz van kormányon, a 6-ról 6,5%-ra való kamatemelés természetesen kiheverhetetlen nemzeti katasztrófa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!