Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik már azért is nagyszer...

A jobbik már azért is nagyszerű mert idejében meglátta Vona hogy a fidesz nem nemzeti és nem jó irányba halad ha nálla a hatalom?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 16:26
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

""Jaj, ugyan már, most mit kell itt szócsavarokkal küszködni. mindenki tudja jól, hogy ha JOBBIK, akkor Vona a nyomorult állat, aki tönkreteszi az országot, ha FIDESZ, akkor Orbán az, eddig meg ugye Gyurcsány barátunk volt.

Mindenki veri a nyálát a rossz helyzet miatt.

De drága barátom "nőm" 21 éve, egyre csak rosszabb, ami nem egy pillanatnyi megingás! És igen, ha a Jobbik vagy az LMP is elQja, akkor ők is mehetnek dolgozni, de addin ne feltételezgessünk már előre csak úgy!

2011. dec. 5. 19:24
 22/29 anonim ***** válasza:

Én nem feltételezgetek. Én ezt tudom, vagyis úgy mondanám, hogy biztos vagyok benne. Meg abba is, hogy ugyanúgy menne az anyázás, mint most.

Ezért nem szeretek a politikával foglalkozni.

2011. dec. 5. 19:36
 23/29 anonim ***** válasza:
66%

Érdekes olvasni a vitátokat. Részben mindenkivel egyetértek.

Már egy jó pár éve jobbikos vagyok. Nem árpádsávos a takaróm, nincs honfoglaló kosztümöm, keresztény vagyok, de mindenkinek hagyok teret, és inkább először magam fölött mondok ítéletet, mint hogy tőlem különbözőket ócsároljam.

Van kritikus véleményem ettől még. Meglátásom szerint egy csodás nemzet romjain ülünk, amit a mostanii 100 évben tudatosan szétszedtek, leamortizáltak.

Mindig mindenki jön ezzel a tipikus magyar mentalitással, ami lássuk be, körülbelül egyet jelet a szr, irigy, utálkozó, kiálthatatlannal.

Meglátásom szerint minket tudatosan formáltak ilyenre, nem voltunk mi mindig ilyen elcseszettek.

De hogy a kérdéshez is hozzá szóljak. Kérdező, válaszaidból lejön, hogy hatalmas Jobbik fan vagy. Ami nem rossz alapból, egyet értek majdhogynem veled, én is a Jobbikra fogok megint szavazni. De pont hogy ilyen hozzáállással nem fogod szimpatikussá tenni se magad, se a pártot a többiek szemében.

Én most nem kampány stratégiát vázolok fel, csak azt mondom, legyél tisztelettel a veled nem egyetértőkkel még akkor is, ha ők nem azok veled. Miért? Mert ilyen reakciókkal nem lehet érdemben vitázni: Miért nem szavazol a nagyszerű Jobbikra, há hülye vagy, ne legyél hülye!- Most sarkítok, de remélem a lényeg átjön.

Művészeti szakmám van, úgyhogy a gazdaságba, meg az IMF-maffiába annyira nem látok bele, de félek, hogy ha a Jobbik lenne ma a kormányzó, akkor egy csomó elhamarkodott törvényt, és módosítást hozna, válságot okozna (bár erre most is van esély bőven), és 4 év alatt MDF alá süllyedne a népszerűsége.

Légy észnél, ne legyél elvakult, légy kritikus szeretett pártoddal szemben is. Én például Vonát nem tartom a legjobb elnöknek, szerintem Gaudi sokkal jobb lenne erre a szerepre például.

Az ami itt folyik mindazonáltal, az maga a bolondok háza. Cigányságot túlszaporították ebben a 20 évben, ami a vidék szörnyű pusztulását okozza. Ha e mögött nincs valami ördögi terv, akkor sehol sincs. Most olvastam, hogy az öregek ellen elkövetett emberölések másfélszeresére nőttek. Kábelt is mindig lopják, tanárokat, fehér gyereket életveszélyesen fenyegetik.

Ez az egyik, ez sokatokat nem érint, engem se, de elborzaszt, hogy hová lett a nemzet gyönyörűséges faluélete.

Habár gonosz kezek elragadták a nemzet nagyrészét egykoron, de a termő földek itt maradtak. Mezőgazdasági nagyhatalom lehetnénk...

Megint elkanyarodtam. A nagymagyar-gyűlölőknek azt üzenem, hogy tanulják meg tiszteletben tartani azt, amit másik szeret. Neked nincs Turul rajzolva a pólódra, jó, de ettől ne utáld azt, akinek van. Ő ezt szereti, szerelmes a nemzetbe, az örökségünkbe.

Ahogy én látom, a magyarság halálra ítéltetett. Folyamatosan fogyunk, ráadásul utáljuk is egymást, és mindent, ami körülvesz, fiatalság nagy számban emigrál egy ilyen országnak nincs jövője.

2011. dec. 5. 20:03
 24/29 A kérdező kommentje:

""Érdekes olvasni a vitátokat. Részben mindenkivel egyetértek.

Már egy jó pár éve jobbikos vagyok. Nem árpádsávos a takaróm, nincs honfoglaló kosztümöm, keresztény vagyok, de mindenkinek hagyok teret, és inkább először magam fölött mondok ítéletet, mint hogy tőlem különbözőket ócsároljam.

Sajnos igazad lehet!

Én sem vagyok egy "külsőleg Jobbikos alkat" még az autóimon sincsenek sem kis sem nagy Magyarország térképek trikolórból, nem hogy a ruhámon.

Nem tartom magam kirobbanó elmének, de felsőfokú vagyok, ahogy a barátaim nagyrész is. A barátaim között pedig akadnak Jobbikosok szépszámmal. Van aki közgáz van aki jogász, de akad tanár is, vagy éppen vegyész.

Éppen ezért van, hogy néha kibukok amikor úgy komplett lebunkózzák és analfabétázzák vagy éppen prolizzák a Jobbikot, jobbikosokat, miközben a világon semmi alapja nincs. Most éppen egy politikai kocsmát akarunk nyitni, pontosan a gyakori mintájára, nettel, friss hírekkel stb stb ami kell. Illetve előadásokat akarunk szervezni havi rendszerességgel, ahol nevesebb a közélet médiából ismert személyiségeit is meghívnánk. Ebből a választások előtt lesz valami, mert marketing és üzletpolitikai szempontból így igényli a legkissebb befektetést, reklámot, és lecsökkenti a bevezetés költségeit.

De visszatérve az eredeti gondolatmenetre.

Az öli ki a legtöbb agysejtemet, amikor közgazdaságilag támadják a Jobbik programját. Félelmetes hogy az LMP soha nem kap ilyen kritikát, miközben 85-90% os árfedés tapasztalható a gazdasági programjaik között. Csak az LMP egy kisség cizelláltabban és ködösebben fogalmaz.

Egyszerüen nevetséges amikor kiforgatják a programban szereplő mondanivalót,tartalmat, főleg hogy ha a szövegkörnyezetet sem tartják fontosnak és csak kiragadnak egy egy félmondatot. Az meg a csúcs, amikor a médiákban lehangzott szóhasználatokat olvasom stilizáltan egymás után katonásan felsorakoztatva, még a látszatával sem törődve hogy ez így nagyon vágó!

Sajnosnagyon kevesen vannak, akikkel értelmes vitába lehet pró és kontra elven eszmétcserélni.

Ez pedig különösen szomorú, hiszen semmi mást nem csinálok, csak értelmezek, és igyekszem úgy értelmezni ahogy a gazdaság szabályai és törvényszerűségei ezt megengedik. Soha nem tértem el ettől az elvtől akkor sem ha a Fideszt vagy az MSZP t kritizáltam. hogy még véletlenűl se sűlyedjek az ideológiák súgalt és demoralizált ingoványára.

Soha nem akartam senkit megbántani, aki engem sem akart, de hagyni sem fogom magam soha.Nem érzem magam se többnek sem kevesebbnek más politikai nézeteket való embertársaimnál. De azokkal mindíg kemény leszek, akik csak pusztán a név hallatára degradálnak, és akik érvek nélkül béllyegeznek. Ugyanis bemásolni valamit fél perc, főleg ha avatott vagyok a témában, ha nem akkor halkan megjegyzek vagy kérdezek, de nem degradálok.

Befejezésűl!

Köszönöm a jótanácsokat.

2011. dec. 5. 22:11
 25/29 anonim ***** válasza:
8%

Engem épp most fasisztáznak a másik topikban.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__243..

Hát igen, a média mindent kicsavar, szánt szándékkal. Kedvencem, mikor Vonát, vagy valakit meghívnak politikai vita műsorba, kérdezik valamiről, és fél perc után közbe vágnak, mikor épp bele lendülne egy gondolatmenetbe. Szemét férgek.

Az LMP meg most a pátyolgatott kistesó, aranyos, picike, fiatalos, jaj de jó.

Nem baj, minél hangosabban üvöltik azt, hogy náci, annál többen kapcsolják ki lassan a TVt, és nézik meg a dolgokat a másik irányból.

2011. dec. 5. 22:19
 26/29 A kérdező kommentje:

"A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.

Olvastam a topikot, és hozzá is szóltam.

Sajnos akivel vitáztál nem vette észre hogy pontosan ő az aki furcsa hajlamtól és már már a gyülölet csírájának megcsilanásának a jelével feltúrbózva válaszolt, sőt provokált.

Sokan vannak akik zsigerből gyűlölik a Jobbikot, és sajnos ennek a hátszele a média. De mit is várunk?

Hiszen a Jobbik az első és uttörő párt, akik nyiltan boncolgatják az okait annak hogy miért is tartunk itt.

Csak gondold végig!

Az Eu val kapcsolatban már évekóta elmondják milyen problémák vannak, és milyen kapcsolat van a gazdasági nagyhatalmak és a feltörekvők között.

És piff, kipattan az igazság okozta probléma.

És nem véletlen a megfogalmazás, hiszen a valódi okokat elhalgatják még ma is, és csak az látszik hogy valami nem működik. Pedig kézenfekvő hogy a németek és a franciák az euroval tartják mesterségesen alacsonyan és versenyképesen a valutájukat,ami közös!

Ahogy teljesen világos gogy a gazdasági globalizmus modeljébe már születésekor megjelenő anomália ami lesúlytott a világra!

Sajnos már nyakig vagyunk a szennyben, és csak mert a média és a politikusok forgatnak és vetítenek, sokan, nagyon sokan nem látják az igazságot, és tagadják hogy fekália létezik.

Mire megértik annyian a magyarok hogy mi is az igazság, attól tartok hogy már nem lesz mit megmenteni!

2011. dec. 5. 22:44
 27/29 anonim ***** válasza:
8%
Egyetértek. Remélem egyszer összefutunk a jövőbeli pubotokban.
2011. dec. 5. 22:57
 28/29 anonim ***** válasza:
67%
Eddig a fidesz valósította meg a legnagyobb nemzeti egységet, akkor miről beszéltek???
2011. dec. 6. 08:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Jobbik támogató, de az a helyzet, amiben most vagyunk tényleg úgy logikátlan és sz*r, ahogy van. Ez a sok látszat-intézkedés, ez a mértéktelen pénz-szórás, és levegőbe beszélés a semmibe még a Gyurcsány kormány idején sem volt jellemző ilyen mértékben. Tényleg valamit nagyon gyorsan meg kell változtatni, és most nem a turbómagyarságra gondolok, egész egyszerűen az alárendelt helyzetünk az, ami európai viszonylatokban felháborító, különösen Unió-szinten. A Jobbik nagyon sok olyan dolgot közvetít, aminek valamilyen formában meg kéne valósulnia, és meg is valósulhatna, ha értő és elsősorban nem a saját zsebükre dolgozó emberek ülnének a Kormányban. Hogy miért nem támogatom a Jobbikot, egyszerű oka van: mert meleg vagyok, amiről nem tehetek, és nem is tudom megváltoztatni. Nincs kedvem egész életemben hazudni, és bujkálni csak azért, mert az élet megtréfált egy ilyen dologgal. Félelem nélkül akarok élni, és ha lehet, itthon, megfelelő- a munkámért járó tisztességes életszínvonallal.
2011. dec. 9. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!