Miért kell a magyar mentősöknek Szlovákiába is átmenniük?
Ami ma volt a híradóban,hogy ott ugye felmondtak az orvosok, és megkérték a magyar mentőket,hogy ha kell ők is segítsenek a betegeknek.
De miért?Miért nem mondjuk azt,hogy nem segítünk?Csak a magyar állampolgároknak kéne ,de az ilyen szemét szlovákoknak akik elveszik az ottani magyaroktól az állampolgárságot azoknak minek segítenek a magyarok?(tudom,hogy nem lehet az,hogy kiderítik milyen állampolgár és csak akkor segítenek neki ha magyar, de most nem ez a lényeg)
A szlovák mentősök segítneének Magyarországon?
mustafa33
Ha magyar vagy magyarul írj.
Ez a baj a magyar néppel, ó agyonvertek de hagyjuk én nem vagyok olyan mint ők, tudod hol érdekli ez őket, lennének még 10 millióan akkor Magyarország már csak történelem lenne.
Ott a politika is magyar ellenes itt, csak néhány szlovákellenes ember van a politika nem, és akik követik a politikusokat azok szintén magyar ellenesek és ha ilyen emberek vannak hatalmon akkor nyilván nem 2 ember az aki egyetért velük.
Arról nem is beszélve,hogy a szlovákok a büdös életbe nem segítenének a magyaroknak még egy ilyen apróságban sem.

Jaj hagyjad már ez teljesen más, én is segítenék egy félholtra vert szlovákon ha itt lenne a házam előtt,de ez teljesen más...
Egy-egy magyaron kell segíteniük nem pedig az összesen nekünk meg a sok magyar mellett sok szlovákon is kell kint segítenünk.
Őszintén,mennyi esély van rá,hogy fordított esetben ők átjönnének segíteni a magyar betegeknek?
Az teljesen más,hogy egy mentőakció,hogy eltörik a lábad vagy hasonló, főleg,hogy az ő országukban történt muszáj segíteniük,de nekünk nem lenne muszáj segíteni nekik.

Figyelj kérdező anyáskám. Csak a helyesírásomat tudod kritizálni? Sajnos azt nem iskolában tanultam, mert nem volt magyar iskola. Csak úgy ellestem amit sikerült ellesnem. Nem tudom te mennyire szereted a tótot vagy a magyart, de valószínű hogy csak magadat szetreted. Én legalább tudom hogy csak a tótot nem szeretem. Meg téged. A többi magyart szeretem.
Ami a segítséget illeti, nézz utána, csak a vörösiszaphoz kik is mentek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!