Miért kell a magyar mentősöknek Szlovákiába is átmenniük?
Ami ma volt a híradóban,hogy ott ugye felmondtak az orvosok, és megkérték a magyar mentőket,hogy ha kell ők is segítsenek a betegeknek.
De miért?Miért nem mondjuk azt,hogy nem segítünk?Csak a magyar állampolgároknak kéne ,de az ilyen szemét szlovákoknak akik elveszik az ottani magyaroktól az állampolgárságot azoknak minek segítenek a magyarok?(tudom,hogy nem lehet az,hogy kiderítik milyen állampolgár és csak akkor segítenek neki ha magyar, de most nem ez a lényeg)
A szlovák mentősök segítneének Magyarországon?

"de az ilyen szemét szlovákoknak akik elveszik az ottani magyaroktól az állampolgárságot"
az gondolom nem fér bele a cseppnyi agyadba, hogy az ott élő magyaroknak is segítenek ezzel?
idióta

Továbbá nem az ország állampolgárai tehetnek arról, hogy a politikusaik idióták!
Nem a szlovákokat kell utálni, hanem az ilyen Fico és Slota féle soviniszta vadbarmokat.

Mudri Lav
Szégyelld is, én is szégyellek téged!

"de az ilyen szemét szlovákoknak akik elveszik az ottani magyaroktól az állampolgárságot"
ja igen. a politikusok elveszik az állampolgárságot, ezért XY néni nyugodtan haljon meg az otthonában. belegondolsz abba, amit mondasz?
egyébként szerintem pont ezzel kellene megmutatni, hogy nem vagyunk olyanok, mint ők, mi a gyűlölködésre nem elszeparálódással válaszolunk.

"De miért?Miért nem mondjuk azt,hogy nem segítünk?Csak a magyar állampolgároknak kéne"
Olvass utána a hippokratészi eskünek. És ne legyél rasszista.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!