Hát érdemes adományozni? (részemről nincs tovább! )
Én azon akadtam ki, amikor elmondták, hogy a Vöröskereszt részére adományozott ruhákat turiban eladták. Az egész ott derült ki, hogy nem is akartak a haszonból adózni. (Az államnak persze csak ez számít). Pedig rendszeresen szoktam vinni a gyerekek kinőtt ruháit a konténereikbe. Ezentúl tuti odaadom inkább a védőnőnek, hogy adja a helyi szegényeknek.
Más adományt nem szoktam adni, én eddig is biztos voltam benne, hogy nem oda megy, ahova kéne.
Orbán már régen megmondta,hogy ezt a pénz az állam fogja felhasználni. Roma központra,múzeumépítésre.
Én sem adakozok soha ilyen célokra. Inkább segítek egy arra érdemes szegény családnak.
Azt azért megkérdezném, hogy ez az első "részlet" volt, amit elutaltak?
másrészt: tényleg valóban szüksége van egy falunak 1,7 MILLIÁRD forintra, mikor nagyobb városokban nincs közvilágításra pénz és hasonlók?
Tudom, hogy most ez elég részvétlenül hangzik, de gondoljunk már bele, kisebb városok ktgvetése nincs ennyi...
""az újjáépítésnek a költségei meghaladják a 27 milliárd forintot". "
ez az összeg nekem kissé gyanús...
"Az országos katasztrófavédelem összesítése szerint az iszapkatasztrófa által okozott károk felszámolásának és az újjáépítésnek a költségei meghaladják a 27 milliárd forintot. Ennek egy részét a költségvetés állja, a többit pedig a kármentő alapban összegyűlt pénzből fizetik."
A természetben okozott kárt pedig úgysem tudják már helyrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!