Mennyi a havi kereseted amit tisztán kikapsz? És mit dolgozol?
ma 21:16
ja bocs, akkor még nem olvastam...
Na igen, ott ilyen ösztöndíjakra is van pénz...
"Nem publikus. Intelligens helyeken nem is turkálnak a másik zsebében."
Mintha itt tudnád kinek a zsebében turkálsz...
"Nem publikus. Intelligens helyeken nem is turkálnak a másik zsebében."
Juj, mert mi lesz akkor, ha megtudom, hogy egy névtelen válaszoló mennyit keres?
Ennek a dolognak egyébként köze nincs az intelligenciához.
Es mintha ez egy intelligens hely lenne.
En havi 1000 eurobol elek, de tanulok mellette. Ezert dolgozom egy heten kb. 15 orat (vendeglato).
Bp., eladó-pénztáros-árufeltöltő-rabszolga, egyedül egy két emberes 10 órás műszakban (nem mindig jut időm enni), persze nem fullra bejelentve - ahogy az a "becsületes" magyar vállalkozóknál szokás a kereskedelemben/vendéglátásban: 130e.
Ja, fizetett szabadság az nincs, ezek kerülnek mindent, amit a törvény előír:) Utálom, gyűlölöm őket ezért. Azt képzelik, nekik mindent lehet, persze úgy adják elő, hogy ez mind szükséges, mert a törvények rosszak, eszükbe sem jut, hogy irreális a "teljesítményükért" a havi 800 ezres profit.
Viszont enni kell, persze nem tervezem ilyen helyen elsorvadni, de még fiatal vagyok, ez jutott egyelőre.
Írnok vagyok.Havi 74 000 ft.+14.000.ft.étkezési jegy.
Nem egy álomhely.Rengeteg meló,kevés pénzért.:(
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!