Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mégiscsak van benne valami,...

Mégiscsak van benne valami, hogy a Jobbik szavazótáborát kiábrándult MSZP-sek alkotják?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy kissé abszurd, de bemásolnék ide egy elkeseredett magyar állampolgár válaszát. Tanulságos.

"Szerintem le kéne váltani őket. (a Fideszt- a kérdező) És ha a Jobbik alkalmas erre, akkor azzal. Nem azért, mert ők mindenben a legjobbak lennének, hanem mert egyszerűen én nem akarok egy olyan országban élni, ahol alacsonyak a bérek, nagy a szegénység. Ami folyamatosan romló életszínvonalat produkál. És a Jobbik sokaknak csak egy elkeseredett megoldás. Nem azért szavaznak oda, mert az a mindenük, hanem mert a többi pártban nem bíznak, és hátha ez jobb lesz. Én is kb. így vagyok ezzel. Nem mondom, hogy egy olyan baloldali párt nem lenne jó, ami képes lenne növekedést garantálni, és gyarapodást, de jelenleg nincs ilyen. És akkor már inkább a Jobbik, mint a jelen helyzet.

"

2011. nov. 28. 00:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ma 08:41

Hazudsz, mert volt cigánygyűlölet, felmérések is vannak róla.

2011. nov. 28. 11:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: De akkor még kevesebb cigány is volt, így ez nem volt olyan súlyos probléma, mint ma. Mármint nem a cigánygyűlölet, hanem úgy caktum-paktum az egész cigánykérdés mindenestül.
2011. nov. 28. 12:41
 13/14 Valaki0702 ***** válasza:
100%
Azért elég furcsa hogy mennyire védi néhány ember a cigányokat azok után hogy azt hiszik hogy ővék Magyarország. Szebb jővőt JOBBIK!!
2011. nov. 28. 15:23
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Azért fura, hogy valaki válogatás nélkül gyűlöli a rendesen dolgozó cigányokat is. (Igen, VAN ilyen is.)

Egyik párt sem jó... Csak a Jobbiknak még nem volt lehetősége ezt bizonyítani.

2011. nov. 28. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!