Mégiscsak van benne valami, hogy a Jobbik szavazótáborát kiábrándult MSZP-sek alkotják?
Tudom, hogy kissé abszurd, de bemásolnék ide egy elkeseredett magyar állampolgár válaszát. Tanulságos.
"Szerintem le kéne váltani őket. (a Fideszt- a kérdező) És ha a Jobbik alkalmas erre, akkor azzal. Nem azért, mert ők mindenben a legjobbak lennének, hanem mert egyszerűen én nem akarok egy olyan országban élni, ahol alacsonyak a bérek, nagy a szegénység. Ami folyamatosan romló életszínvonalat produkál. És a Jobbik sokaknak csak egy elkeseredett megoldás. Nem azért szavaznak oda, mert az a mindenük, hanem mert a többi pártban nem bíznak, és hátha ez jobb lesz. Én is kb. így vagyok ezzel. Nem mondom, hogy egy olyan baloldali párt nem lenne jó, ami képes lenne növekedést garantálni, és gyarapodást, de jelenleg nincs ilyen. És akkor már inkább a Jobbik, mint a jelen helyzet.
"
ma 08:41
Hazudsz, mert volt cigánygyűlölet, felmérések is vannak róla.
Azért fura, hogy valaki válogatás nélkül gyűlöli a rendesen dolgozó cigányokat is. (Igen, VAN ilyen is.)
Egyik párt sem jó... Csak a Jobbiknak még nem volt lehetősége ezt bizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!