Orbán inkább csődbe viszi az országot, semmint beismerné a politikája vereségét?
Olyan érzésem van, mintha egyesek azért drukkolnának, hogy a kormány megbukjon. És utána mi lenne a jobb? Jöjjön vissza az Mszp, vagy mi legyen? Persze, hogy vannak, bajok, de hol nincsenek? De per pillanat az a legjobb az országnak, hogy van egy kormány, és teszik azt, ami az országnak a legjobb.
A Gyurcsány idejében is mennyien mondták, hogy "Gyurcsány, takarodj!". de mégse mondott le. Pedig a mostani helyzet - szerintem - az ő vétke is.
Nincs jobb, nincs alkalmasabb személy, párt, kormány az ország élére. Akkor meg hagyjátokk már őket békén, had tegyék azt, amire felesküdtek. Én bízom bennük, és akkor is: Hajrá Fidesz!
15.22. Nekem semmit nem, tunkolt az ellenzék a fejembe. Neked viszont a Fidesz igen.
Tényetek akarsz?
Az egykulcsos adó a gazdagoknak több százezer plusz jövedelmet hoz., az államháztartásban emiatt 4-500 milliárd hiány A kiskeresetűek pedig több ezer Ft-tal kevesebbet visznek haza. Ergo,velük fizetteti meg Orbán a gazdagok támogatását.
A Mol részvényeket miből vásárolta meg?
A kolontáriaknak összegyüjtött segélyeket hova tette? Ugyanis nem fizette ki nekik.
A magánnyugdíjak befizetését is lenyúlta. Nem csak azt,amit az állam fizetett be,hanem azt is,amit a dolgozók.
Megszüntette a jogállamot. Minden helyre pártkatonákat rakott. Ma már nincs olyan szerv,ami ellenőrizhetné a kormányt.
Visszamenőleges törvényeket hozott, visszamenőlege4sen adókat szed be, amit egy jogállamban nem lehetne.
Kapásból ennyi jut eszembe.
A kérdésre:Orbán soha nem fogja beismerni,hogy vereséget szenvedett. Ettől nagyobb a hatalommániája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!