Mikorra érik be a Fidesz politikája, gazdaság politikája? Mit támogatsz és mit kritizálsz az eddigiekben a leg keményebben?
Kihúzzák a 4 évet, vagy esélyük lessz még 4 re?
Ki hogy érzi a Fidesz teljesítményét
"Mikorra érik be a Fidesz politikája, gazdaság politikája?"
Soha
"Mit támogatsz?"
Semmit
"és mit kritizálsz az eddigiekben a leg keményebben?"
Azt, hogy amerikai republikánus stílusú őskonzevatív maszlagokat vezetnek be, valódi intézkedések helyett.
"Kihúzzák a 4 évet, vagy esélyük lessz még 4 re?"
Nem
"Ki hogy érzi a Fidesz teljesítményét"
Az eddigi legrosszabb párt 1990 óta
Sajnos örökké csak azt lehet hallani, hogy mikorra érik be. Ez az éppen aktuális bénázásoktól és hazugságoktól függ. Ezt láthattuk a mindenkori magyar kormányok retorikájában is.
Mit támogatok? az a baj, hogy bármi, amit támogatok, az nem a Fidesz ötlete, ő is nyúlta valahonnan.
Mit nem? A visszamenetelt az időben. Az ugyanis nem működik. Továbbá azt, hogy ha valami konkrétumot kérdeznek tőlük, akkor vagy hebegnek-habognak (persze nem csak ők) vagy előjönnek az "elmúlt 8 évvel" aminek van relevanciája, de azért már 1 éve kormányon vannak könyörgöm!
Minimum két ciklust végig kellene csinálniuk, hogy a mindennapi életben is érezhető változás legyen. Sajnos a gazdasági statisztikákkal az átlag szavazó nem foglalkozik, ez már az előző Fidesz-kormány idején is kiderült. Amíg az átlag szavazó nem érez a saját bőrén életszínvonal-emelkedést, addig nem lesz elégedett. Ez viszont a jelenlegi körülmények között 4 év alatt kivitelezhetetlen.
Én a magam részéről - Fidesz-szavazóként - sok intézkedéssel elégedett vagyok , néhány miatt meg fogom a fejem. A saját életemben nem hozott az elmúlt év túl sok pozitív változást, mert nem a jól keresőek csoportjába tartozom. Én akkor leszek elégedett, ha a párommal együtt mindketten normális, bejelentett állással fogunk rendelkezni, és megszűnünk álláskeresőnek lenni, én ezt várom a kormánytól. Ha ezt megkapom, már jobban fogom magam érezni.
"Sverdans válasza
Mellébeszélésben nállad sincs hiány!
Most akkor kicsit konkrétabban?
"""Leiah válasza:
Irígylem az optimizmusod.
Bár csak én látnék, csak egy gombostű fejnyi fényt az alagút végén!
"Mellébeszélésben nállad sincs hiány!"
Nem beszéltem mellé, ha pedig meg vagy sértődve, mert valaki szóváteszi azt, hogy még egy ötödikes is helyesebben ír nálad, az a te bajod.
" Én akkor leszek elégedett, ha a párommal együtt mindketten normális, bejelentett állással fogunk rendelkezni, és megszűnünk álláskeresőnek lenni, én ezt várom a kormánytól. Ha ezt megkapom, már jobban fogom magam érezni."
Nos, ez rajtatok is múlik. Azért azt ne várjuk már, hogy a kormány ad nekünk állást.
A fidesznek nincs igazi gazdaságpolitikája, csak hatalompolitikája van. Lerombolták a demokratikus jogállamot. Fenntartható gazdasági növekedés csak jogállamban képzelhető el, ezért remélem minél hamarabb jön egy elfogadható demokrata párt és letakarítja a fideszt.
Addig csak csúszunk megint egyre lejjebb sajnos.
Senki nem a kormánytól várja,hogy állást adjon neki.De az jogos elvárás,hogy olyan intézkedéseket hozzon,ami munkahelyeket teremt! Ilyen intézkedése pedig nincs a Fidesznek!
A Széll Kálmán terv ugyanolyan lózung csak,mint a 29 pont volt! Elképzelések csupán,de semmi konkrétum a megvalósításukra. Semmi reform,ami a gazdaságot előre vinné. Talán még jövőre betudják a lyukakat tömni a külön adókkal és a magánnyugdíj pénztárak államosításával,de a további években csak romlani fog a helyzet. Főként,ha a különadók miatt esetleg a befektetők bizalma megrendül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!