Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy vitában azt mondom...

Ha egy vitában azt mondom hogy, , Igaz hogy az MSZP is rossz, de a Fidesz még rosszabb" akkor a sok nagy kemény jobbosnak miért az jön le hogy MSZP-s vagyok?

Figyelt kérdés
(Ne mondjátok hogy nem ígyvan, mert már több vitában is tapasztaltam ezt)
2011. nov. 24. 22:51
1 2
 11/12 KJUsul ***** válasza:
".....a sok nagy kemény jobbosnak miért az jön le hogy MSZP-s vagyok?" - Nem tudom, tőlük kéne megkérdezni. Én arra aki ezt mondja, nem állítom, hogy MSZP-s, hisz ez nem látszik. De ami még egy ilyen írásból is látszik: egyszerűen tudatlan, műveletlen és ostoba vagy. Ennyi.
2012. júl. 28. 11:09
 12/12 KJUsul ***** válasza:

Aki meg az SZ(adista)D(egenerált)SZ(arzsákok)-klón L(ehetünk)M(affiózók)P(ajtásai)-t emelné a hatalomba, az teljesen agyhalott.

A Jobbik is csak akkor lehet megoldás, ha végre megszabadul az állandó botránykavaróktól,akikről már pofára is lesír, hogy fitymadeszesek és/vagy maszopósok fizetett provokátora. Ld.: Novák....

2012. júl. 28. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!