Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagyon kiakaszt a férjem...

Nagyon kiakaszt a férjem viselkedése, politikai ügyekben. Mit csináljak, h abbahagyja a politizálást?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen, lehet h nem teljesen passzol ide a kérdés, de örülnék ha tanácsot adnátok, ha tudtok. A férjem kb egy fél éve elkezdett politizálni. Ezelőtt sem volt megelégedve az állami intézkedésekkel, de akkor inkább azt hangoztatta h húzzunk el ebből az országból....

Most meg belépett a JOBBIKBA, és minden szabadidejét azzal tölti, h a múlton rágódik, a régi magyarság becsületéért küzd, és jár előadásokra, bújja a honlapjukat, szitkozódik, már tv-t se nézhetek, mert szar minden adás szerinte. Namost én már kezdek félni. Mindenhol felvállalja a címünket, telefonszámunkat, mert ugye toboroznak, és kell a létszám.

Teljesen kivagyok tőle. De mindemellett meg kell h említsem h kismama vagyok, és hamarosan szülni fogok. Emellett már van egy nagyobbacska gyermekünk. Magas ívből tesz a családjára, mégis azt mondja értünk politizál. De én már nem szeretem őt...azt a férfit igen, aki nem folyt ebbe bele, de akivé vált, az katasztrófa. Fanatikus lett, polgárháborúról beszél, tüntetésekről....én meg félek. És féltem a gyermekeimet....mit tegyek?

Köszi mindenkinek aki végigolvasta.

K.

2009. máj. 12. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló!

Ez a mondat "Namost én már kezdek félni. Mindenhol felvállalja a címünket, telefonszámunkat, mert ugye toboroznak, és kell a létszám." valahogy nekem nem azt sugallja hogy a kérdezőnek az a baja hogy a férje nem foglalkozik a családdal!

2009. máj. 12. 17:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Válj el!
2009. máj. 12. 20:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem baj az ha a fejred szerelmes lett a jobbikba, viszont az baj, ha mar ez teged zavar, jarjon a ferjed ahova akar , de ne dontse el , hogy te mit nezz , mit csinaljal stb. Szerintem hanyagolnia kene ezt a temat a csaladja elott, nekem is hasonlo a gondolkodasmodom mint a ferjede, de a baratnomet pl nem untatom ilyen dolgokkal... Amugy ha jol veszem eszre, most Magyarorszagon divat lett nacionalistanak lenni, ami nekem tetszik :) csak remelem , hogy nem csak ilyen hirtelen fellangolas az egesz... talan a ferjed tul sok kurucinfot olvas vagy tul sokat beszelnek ezekrol a dolgokrol, beszelj vele , biztos neki is jol jonne kicsi kikapcsolodas nyugalom.
2009. máj. 13. 00:51
 14/20 anonim ***** válasza:
A jobbik egy pszichózis. Vagy szekta. Ha már nem szereted, válj el tőle.
2009. máj. 13. 06:32
 15/20 anonim ***** válasza:

Hogy mit csinálj...?

Először is ne kezeld úgy, mint egy kisgyereket, értsd: ne akard neki megtiltani, h mit csináljon, mit szeressen. De: ezért persze elvárható h ő se korlátozzon (pl. tévéműsor kiválasztása) Megoldás: vegyetek még egy tévét.

Ha nagyon zavar h a politikáról beszél, nagyon egyszerű, ahogy előttem is mondták: mondd meg neki, vagy szerezzetek egy társalkodónőt.

Félned meg nincs mitől.

De ha mégis: lépjen be a Gárdába, ott biztosan megvédenek benneteket, ha bármilyen támadás érne.(ami nem fog)

2009. máj. 13. 10:18
 16/20 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak!

Ő kezel engem kisgyerekként, mikor meg akarja mondani nekem h mi a jó, mintha én nem tudnám...na mind1. Nem fogok kötekedni, már bánom h föltettem a kérdést.

Ő sajnos sohasem fog semmit másképp csinálni mint ahogy ő azt elképzeli. Sook okos ember veszi körül, akik befolyásolják őt. Sajnos 10 év együttélés sem hozta meg az eredményét annak h elérjek nála valamit.

A politika engem nem érdekel. Fura. Fél éve még ő is beleszart az egészbe.

Köszönöm a válaszokat, de sajna a beszélgetésünk irtó nagy vitába torkollott tegnap. Meggyőződése h én látom rosszul a dolgokat. Kiráz a hideg már a politikától.

2009. máj. 13. 14:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Először is számomra erős hiszti érződik ki kérdéséből! Másodszor a legnagyobb baj az, hogy Ön ezt kiteregeti ide nagy plénum elé! Ez magánügy! Ha pedig megosztja, akkor megérdemli a másik fél is, hogy meghallgatásra kerül! Miért merem ezt állítani?

Többek között azért amit a kérdés végén ír!

"Namost én már kezdek félni. Mindenhol felvállalja a címünket, telefonszámunkat, mert ugye toboroznak, és kell a létszám."

Én is tag vagyok ebben a "fanatikus", szélsőséges, család romboló pártban! A lakcímemet a tagfelvételen kívül sehol sem kellett megadnom! Pedig toborzunk, kapányolunk, stb.! Nincs rá szükség! Ezenkivül ha valamely tagunk a meggyőződése miatt bajba kerül, akkor rengeteg lehetőség van a kezünkben az önvédelemre! Nemzeti jogvédő csapat, Magyar Gárda, stb!

Miért baj az, hogyha valaki visszatér a Magyar nép értékeihez? Ha nem hagyja, hogy a média szemete tompítsa az agyát, fertőzze a gyerekeit? Miért baj, hogyha valaki büszke arra hogy Magyar és itt él ebben a csonkaországban?

Június 7.éig kampány időszak van, ez rengeteg munkát, erőfeszítést követel meg a tagoktól, a családoktól pedig megértést, lemondást, hiszen a tét az, hogy egy tiszta erő, egy világos csapat, akiknek van programja, aminek a középpontjában a Magyar ember áll, bejut-e az Európai Parlamentbe, megjelenik-e a Magyar politikai palettán 3. erőként! Vagy elnyomja a korrupt, globális pénz világtól függő politikai elit! Ez az országnak, családoknak nagyon fontos, mert különben komoly bajban leszünk!

A kérdése vége nagyon nagy örömmel tölti el szívem! Bocsásson meg a személyeskedésért, de nagyon örülök, annak, hogy ebben a helyzetben is mernek gyermeket vállalni és mernek életet adni egy újabb Magyar gyermeknek! Gratulálok és jó egészséget, kitartó szeretetet kívánok ehhez!

Kérem gondolja végig szavaimat és próbálja meg más oldalról is megvizsgálni férje tevékenységét! Higgye el jót akar és jót tesz! Az én párom, mindig mellettem áll, igaz nem jár minden rendezvényre, de megértette miért küzdünk és támogat!

Köszönöm, hogy elolvasta levelem!

2009. máj. 14. 21:47
 18/20 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Az álláspontjaival egyetértek, és sokmindenben igazat adok önnek. Kiborulásom oka azonban nem az h a férjem milyen meggyőződésben politizál, vagyis h a JOBBIK-hoz csatlakozott, hanem az h idehaza már semmi másról nem tudunk beszélni, csak a politikáról Látom rajta h őt most jelen pillanatban a pocakomban növekvő kisfia is hidegen hagyja. Tudom h ő jó ember, és szeret minket, de nekem jelen pillanatban sokkal több odafigyelés kellene, és mindemellett az 5 éves kislányunknak is szüksége lenne az apukájára. Akit vagy nem lát mert dolgozik, ami természetes, vagy ha itthon van, folyton a Brikád.hu-n ténykedik...vagy épp a televíziót kapcsolgatja híradóról híradóra, és közben szitkozódik, és dühöng.

Így várandósan lehet h hisztinek minősíti a viselkedésemet, de higyje el, ez önnek sem lenne könnyű. Ráadásul mindenkitől messze élünk, anyáék is messze laknak tőlem, úgyh még menedékem sincs ahol kikapcsolhatok. De nem is akarok...az ő karjaiban szeretnék lenni, és vele nyugisan beszélgetni a születendő kis trónörökös várakozásáról, készülődésről. De sajnos ez a téma meg őt fárasztja ahogy látom.

Biztosan a jelen politikai helyzet az ami kiváltja belőle ezt az indulatot, de ez most nekem sok. Nyugalomra és békére szeretetre vágyom. És h legalább hétvégeken együtt legyünk. de sajnos ezt a hétvégét is beárnyékolja MOrvai Krisztina beszéde amire ő el akar vinni minket is....de én sajnos ezen megint kiakadtam....hát ez van.

2009. máj. 15. 10:29
 19/20 anonim válasza:
Mi a helyzet? Nekem nincs férjem, gyerekem, de hasonló gondom van... Meg tudtátok oldani ezt?
2010. aug. 25. 16:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen meg tudtuk oldani. Ő még mindig aktív jobbikos,ugyanúgy jár politizálni, de időm se lenne már vele foglalkozni. Amióta megszületett a pici, már nem érdekel mit csinál. Már 1 éves a kicsi, a nagy sulis,úgyh van mit csinálni. Csak megkértem előttem ne csinálja. Max telefonon. Amint hazajön, az ajtón kívül hagyja a politikát. Ráadásul a pici az ő nevét kapta, és mindenki kis jobbikosnak hívja a fiamat...szép...mondhatom. De már nem érdekel.
2010. szept. 2. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!