Amikor 2006ba a rendőrök megverték az embereket akkor a rendőrök ezt élvezettel saját akaratukból tették vagy parancsra?
"Örültek a parancsnak h azt csinálnak amit akarnak."
És akik az utcaköveket felszedték autók tucatjait gyújtották fel romboltak a TV székháznál, egy templom építőanyagát tönkretették azok minek örültek?
"Örültek a parancsnak h azt csinálnak amit akarnak."
És akik az utcaköveket felszedték autók tucatjait gyújtották fel romboltak a TV székháznál, egy templom építőanyagát tönkretették azok minek örültek?
ÉS AZOKKAL AZ ÁRTATLAN EMBEREKKEL AKIK OTT VOLTAK ÉS NEM BONTOTTÁK RENDET AVVAL MI A HELYZET?
"És ki az istennyila gyújtogatott, rombolt utcaköveket bontott, autókat kukákat gyújtogatott? "
"És akik az utcaköveket felszedték autók tucatjait gyújtották fel romboltak a TV székháznál, egy templom építőanyagát tönkretették azok minek örültek?"
Szerinted a fenti kérdésben a huligánok szerepelnek?
Nem, most a rendőrökről van szó. Se a huligánokat se a rendőröket nem menti fel az h bezzeg mások is mit csináltak.
Kérdező, próbálj megjegyezni ennyi arcot hogy melyik dobott követ, és melyik fényképez csak....
A rendőrök minimum 2-3x felszólították a tömeget hogy hagyják el a területet, aki tényleg ártatlanul volt ott, az el kellett volna hogy menjen, különben is elég alap hogy ha látok egy ilyet az utcán, nem megyek oda bámészkodni hogy jéé ez mi... Lehető legnagyobb úton kerülöm el az ilyet... Azok akik "ártatlannak" vallják magukat az ott megsérültek közt azoknak kb a 95%a közel se az... Média előtt meg bíróságon "ártatlan vagyok, és megvertek", haverok közt a kocsmában meg: "ott voltam, megmutattam nekik, faja gyerek vagyok"...
szerintem erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!