Miért támadják a FIDESZt? Azért, mert az állampolgárok szabad akaratukból adták meg adataikat? De az MSZPt nem támadják azért, hogy a kopogtató cédulákat lefénymásolták az állampolgárok beleegyezése nélkül?
hol szabad akaratukból?
ők gyűjtötték össze TITKOSAN
fidesz elázott ennyi
mi megmondtuk előre hogy ez lesz
Szabad akaratukból?
Egyátalán nem...
Az MSZP-t mindenki utálja. És igen, az MSZP bűnös lehet ebben is, és még sok másban. De attól még nem hatalmazza fel más pártok bűnössége a Fideszt hogy törvénytsértsen.
Azt hiszitek hogy a fideszt annyira érdekli hogy mi lesz veletek. Őket már úgyis a nagytőke irányítja, csak bábuk.
Parasztvakítás az egész. Ráadásul 5 évente akarnak választást, ha 2/3uk lesz. A lóf@szt a pitsájukba! Nem tudom mit képzelnek ezek. Remélem nem lesz meg a 2/3. Csak már teljesen átmosta az emberek agyát a fidesz, Orbánnak már-már személyi kultusza van. Fogadni mernék hogy a Fideszesek nagy része még királynak is elfogadná. Pl édesapám igen. A Pokorni, meg Kubatov ügyén meg röhögött, utána meg egyre agresszívabb lett. Szóval elég vicces és bonyolult eset.
nem csak ez volt
Pátyi golfpálya
ha önként lemondasz megúszod című hangfelvétel
kapsz egy biciklit ha kinyalod a seggünket című történet
van diplomám vagy még sincs? történet
BKV ügye is belekeveredtek
stb :(
Szó sem volt arról, hogy titokban. Engem és több barátomat személyesen megkerestek és megkérdeztek, hogy szeretném-e megadni az adataimat. Én megadtam nekik és ahogy ígérték, csak néhány levelet és smst küldtek.
Ha ezek után azzal vádolnátok, hogy fideszes vagyok, akkor tévedtek, mert egy másik pártra fogok szavazni. Viszont a fideszt és az mszpt nem lehet összemosni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!