Az ilyen fidesz fan normális, vagy csak nem látja tisztán a mai helyzetet?
Idézet a kommentből:
"Túl sok szabadidőtök van nem? Mert aztán a hülyeség összehordása az megy. Inkább dolgozzatok többet, úgyis erre próbál ösztökélni a Fidesz titeket. Csak sajnos sikertelenül, mert még mindig az apokalipszisen kattog az agyatok.""
Beveszi a maszlagot amit a fidesz gerjeszt, hogy nem akarnak dolgozni az emberek, és nem érti hogy nincs mit csinálni? Vagy egyszerüen csak egy szűklátókörű barom?
Nekem is szól a bírálat, mert én is válaszoltam a kérdésre. Ha már belemegyünk egy lélekelemzésbe, akkor a következőket mondanám:
Még az se biztos, hogy fideszfan. A kérdés olyasmi volt (be is linkelhetted volna) Magyarország gyors halállal vagy lassan pusztul-e el. Ez már így eleve egy nem túl szerencsés megfogalmazás, nem akkora csoda, hogy ilyen heves választ is kiváltott. Minden esetre annyi biztos, hogy a kérdező nem ért egyet Magyarország pusztulásának víziójával. (Ebben még lehet igaza). Ezen kívül hülyének tartja azokat, akik ezzel foglalkoznak, erre válaszolnak. Ebből annyi szűrhető le, hogy egy konvencionális gondolkodású egyénről van szó, aki azt gondolja, hogy ő a napi élet küzdelmeivel fenn tudja tartani magát, és másnak is ezt kellene csinálnia. Szerinte nincs akkora baj, mint a válaszolók és a kérdező gondolja. Ez is egy lehetséges álláspont.
""Még az se biztos, hogy fideszfan. A kérdés olyasmi volt (be is linkelhetted volna
Akkor miért nem a kérdésre válaszol, hanem fideszes agitációs nyom?
A mélyebb lélektani hatásokkal talán egyetérthetünk, de az ő személyisége attól még egy szekér ganéhoz hasonlít.
Az meg hogy valaki tagadja hogy a totális összeomlásfelé haladunk csak annyit jelent, hogy a valóságtól elrugaszkodva a saját szubjektív szürrealista képzetét akarja kivetíteni a világra. Lehet hogy neki ma jó, de nem érti hogy ez az állapot ugyan oylan ingatag mint akinek rosszabbar fordúlt mára a sorsa, bár még néhány éve annak a személynek is jó volt.
Pontosan az ilyen emberek miatt nem lehet érdemben változtatni, hisz nem képes megérteni hogy a változások negatív hatásai felgyorsúltak és ami ma a számára még élhető az holnap őt is hasonló kommntekre sarkalhatja!
Nem igazán értem mi a gond...
Attól, mert van egy véleménye, és bizonyos ideológiákban jobban hisz, vagy bízik, miért nem normális?
Mennyivel nagyobb érdem, dicsőség az MSZP ideológiájában bízni? Mennyivel utal nagyobb intelligenciára, ha valaki Gyurcsány-t tartja a becsület mintaképének? Szerintem egy bolha f@szányival sem...
"Beveszi a maszlagot amit a fidesz gerjeszt"
Lehet....de te meg bevetted azt a maszlagot, amit az MSZP, vagy a Jobbik, vagy az LMP gerjesztett.
A Fidesz megszorításokat csinál ígéretei ellenére, téged viszont átk*rt az MSZP...Nem kicsit, nagyon. :)
Szóval értitek mire gondolok? Kinek van igaza? Ki az okosabb? Szerintem senki, mivel mindenki át van b@szva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!