Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik állandóan a külföldre...

Akik állandóan a külföldre költözésen álmodoznak, miért nem veszik figyelembe Magyarország előnyeit?

Figyelt kérdés
Pl. nagyfokú, kiterjedt állami gondoskodás, ingyenes egészégügy, oktatás, jó szociális ellátás még hajléktalanoknak is, emberarcú, toleráns jogrendszer, nem olyan szigorúak a törvények, mint pl. Svájcban, Németországban, nincsenek terroristák, veszélyes időjárás.
2011. nov. 22. 15:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%
kiszeretnék menni én is külföldre elegem van magyarországból! :((
2011. nov. 25. 01:04
 22/23 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó: gyere te is Ausztriába, rengeteg munka van és egy Magyarországi átlag fizetésnek a sokszorosát kapod még szobalányként is!
2011. nov. 25. 07:59
 23/23 anonim válasza:
Mert nincsenek elönyei az otthonmaradasnak!! En 37 evesen szantam ra magam es csak azt banom, hogy addig vartam. Otthon jo anyagi körulmenyeim voltak. Itt a nullarol kezdtem! De sosem mennek vissza!!
2011. dec. 15. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!