TÚL ALACSONY LESZ AZ EBADÓ. Szerintetek? Én többet kérnék
Az új "Vad-kutyák"( pitbull stb) adóját havi ( nem évi) 25 ezer forinttá, egyéb kutyák adóját pedig havi 12 ezer forinttá tenném. Csak a vakvezető és rendőrségi kutyák lennének kivételek.
A sima házikutyák többsége szűk lakásban él, ahol nem is jó nekik, vagy láncra verve egész életében, kölykeit elpusztítják, nem hagyják őket szaporodni és a szegény embereknél van a legtöbb akik belerúgnak stb..Emellett nem fognak betörőt, a legtöbb szeparációs szorongásban szenved ( tehát ha nincs otthon a gazda akkor ugat éjjel nappal) így nem hagy aludni senkit...Tehát ennek tükrében csak annyi kutya kéne amennyire szükség is van!! Ja és az utcát is összepiszkítják és a semmivel se törődő gazdák otthagyják, mint eb a sz*rát.
http://www.youtube.com/watch?v=gdfbGHtfFR4&feature=results_m..
http://www.youtube.com/watch?v=75GEzD6wh8o&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=_Nr2ObWODm0&feature=related
tessék! itt egy pitbull! Na, vadkutya??? Szerintem tőled jobban kell félni, ha ilyen hülyeségeket tudsz kitalálni!!
Lehet, hogy a pitbullt lehet békésnek is nevelni, de én még csak folytónyaklánccal rappereknél láttam morgóskutyaként.
"egyre több a felelősségteljes kutyatartó"---szerintem meg kevesebb...meg lehet nézni az utcákat, most, hogy rég esett az eső...minden tele kutyapisivel.
"akkor meg az lenne a bajod, hogy sok lenne a kóborkutya"-
nem, mert elengedik, utána sok embernek állást adna a megemelt létszámú ebrendészet, akik ezeket összefogdosnák, és akkor egy telepen üvöltenének, sz*rnának ezek a korcsok, akikkel tele a város, mert egy hasznos kutya nincs köztük, mind ingyen beszerezhető beteg ( skizofrén stb) rosszulnevelt korcs
"Az új "Vad-kutyák"( pitbull stb) adóját havi ( nem évi) 25 ezer forinttá, egyéb kutyák adóját pedig havi 12 ezer forinttá tenném. Csak a vakvezető és rendőrségi kutyák lennének kivételek. "
Legalább a kínai kaja olcsóbb lenne. Tisztelt Kormánypárti Képviselő Urak(???)! A nagyonhülye embereket nem lehetne megadóztatni?
Ebrendészet adna munkát? És szted a sok 100 kutya amelyik emiatt a hülyeséged miatt kóbor lenne, és befognák, ki etetné őket, mikor most is minden menhelynek szüksége van adományra, mert nem bírják eltartani magukat.
Te csak azért osztod itt az észt, mert közöd nincs a kutyákhoz, utálod a kutyákat, ezért mindenkivel kib***nál, csak h neked jobb kedved legyen. Ezért tart itt ez az ország..
http://www.youtube.com/watch?v=Y-RA490o6CQ&feature=related
Kérdező: Szerinted ő rapper, és fojtóláncon van a kutya?
http://www.youtube.com/watch?v=eMK__aQSrdg&feature=related
Bizony ez szörnyű agresszió.
Én elősször azt hittem, a kérdező csak viccel .Mert nem lehet valaki ennyire hülye. De ezek szerint mégis.
Olyan ,hogy új vad kutya nincs.
Olyan sincs,hogy sima házi kutya.
Egy részük lakásban él, és nagyon jó ott a többségüknek.
Sajnos tényleg van ahol láncon tartják, leginkább az elmaradottabb falvakban.
Szintén itt jellemző a kölykök elpusztítása. A felelősségteljes gazdák eleve nem engedik ,hogy nem kívánt kölykök szülessenek.
Nem hagyják őket szaporodni? Bár így lenne, és kevesebb lenne a nem kívánt kölyök kutya....
A szegény emberek nem rúgnak bele a kutyájukba. Ezt a őrültek teszik.
A kutya feladata nem a betörő megfogása
A legtöbb kutya nem szenved semmiféle szorongásban.
Éjjel-nappal ugat mert otthon a gazda? Az milyen ha valaki éjjel-nappal nincs otthon, elárulnád?
Annyi kéne amennyire szükség van. És ezt te akarod megszabni?
,,ingyen beszerezhető beteg ( skizofrén stb) rosszulnevelt korcs
"
Nincs skizofrén kutya.
ebadó... persze, hogy még több utcára tett állat legyen.
kérdező, világos, hogy életedben nem volt még kutyád, vagy gyerek korodban vmilyen trauma ért velük.
fogalmam sincs, milyen alapon korcsozod le a kutyákat, vagy hogy milyen alapon különbözteted meg fajta alapján, hogy melyik a szelíd, melyik a vad.
egy kutya a gazdáitól lesz vad, az meg már nem az ő hibája! ha egy elkényeztetett p*csának neveled a lányodat, akkor az nem a lányod hibája.
egyáltalán abból kéne kiindulni, hogy mi a francnak kell megadóztatni mindent ebben az országban?
"valamilyen trauma ért velük"
Belvárosi vagyok: csak gyerekkorom óta annyi, hogy már óvodás koromban is sz*rt mostuk a cipőmről és az dadus ott volt mindig a kisvödörrel, hogy az érkező gyereknek a kulát mossa a lábáról.
ha szóltál egy kutyatulajdonosnak az csak visszaugatott.
Azt hallgattam, hogy a nő szexről beszél a kutyával, vagyhogy az öreglány papírral törli az óriásuszkár fenekét, miközben az rá akar mászni.
Minden lakásban volt--van kutya----az összes ugat folyton, ha nincs otthon a gazda azért, ha otthon van azért..ha jön valaki azért, ha csönd van azért---kánonban
Sok gazda le sem viszi a kutyát sétáltatni, mert a kutya állíólag fél és még a gangot is összepiszkítják
vagy ha több van belőlük akkor egymást sz*pják-
egyik sem hallgat a szóra, mind engedetlen
A városi gazdáig folyamatosan k -rvaanyázást ordítanak a kutyáknak, az öregasszonyok bottal verik őket....
ahazjön a gazda...azután csak a kutyával való üvöltés lehet hallani.
ennek ellenére egyre több van belőlük
Most az utca tele kutyapisivel, tiszta kosz minden, mert nem esett az eső
Ha az ember lemegy vidékre, ott látja a sok elhanyagolt állatot, akik a sz*rt eszik stb-.
És minél szegényebb az ember annál több a kutyája, és sír, hogy nincs semmije, de a kutya ott van..
ide minek kutya?
németben ott igen ahol a gazdák kulturáltak és a kutyák jólneveltek...de ide???
Ó, de ostoba vagy...
Amúgy amit te kutyapisinek hiszel,az lehet h nem az. több nyilvános wc-t kéne,inkább ezért kampányolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!