Kiknek mi a céljuk annak kiszivárogtatása miatt, hogy OV vezérünk kajája ellenőrzés alá esik?
Figyelt kérdés
Talán alapos ok van, talán az aggódás vagy a sajnáltatás az ami hírforrás tárgyát képezi a kóstoló "kóstoló" ! A60-as években dolgoztam ilyen közeli helyeken, de csak a testületi belül volt pl oktatás tárgya, hogy Kádár J -testenként milyen védelem is illeti. Elmondhatom, hogy ő mindent megtett annak érdekében, hogy "sztár" alűrjei legyenek és a testőreinek ezért nehéz volt, de nem akartak az életére törni. Manapság 2/3-os demokráciában miért is kell vezérünk imázsát emelni olyan hírekkel, amelyek már nem lehetnének hírértékűek.2011. nov. 19. 09:01
1/6 A kérdező kommentje:
A harmadik mondatomat elszúrtam és javítom. Tudomásom szerint soha nem igényelte volna a saját védelmét és mindent megtett annak érdekében, hogy azt mellőzze, holott nem tehette volna meg. Tehát nem voltak "sztár" allűrjei.
2011. nov. 19. 09:05
2/6 anonim válasza:
Ezt nem kellett kiszivárogtatni. OV-nek már akkor is saját testőrei voltak,amikor még ellenzékben volt. Amikor miniszterelnök lett,ragaszkodott hozzájuk. Nem fogadta el azokat a testőröket,akiket az elődei.
Félti az élettét,ennyi.
3/6 anonim válasza:
"A harmadik mondatomat elszúrtam és javítom. Tudomásom szerint soha nem igényelte volna a saját védelmét és mindent megtett annak érdekében, hogy azt mellőzze, holott nem tehette volna meg. Tehát nem voltak "sztár" allűrjei."
Ezzel Viktor is így van. (Elég közel lakok hozzá, onnan tudom). Hallottam én is a ezt a "hírt". Egyik reggel a mokka próbált ebből a témából 2 mondatnál hosszabb riportot összerakni, de nagyon semmitmondóra sikerült, jobban jártak volna ha Hurghadáztak volna még egyet.
4/6 anonim válasza:
Igazából ennek a dolognak nagyon nincs hírértéke. Minden országban minden politikai vezetőnek van egy bizonyos fokú védelme, és ehhez az is hozzátartozik, hogy a kajájukat ellenőrzik. Talán úgy lett volna értelme, de az is csak a nagyon bulvár kategória, hogy bemutatják, minden országban vannak ilyen ellenőrzések. De így ez elég uncsi és érdektelen cikk volt. Mondhatni felfedezték a spanyol viaszt.
5/6 anonim válasza:
Őszintén remélem, hogy van oka az aggodalomra ennek a magyarirtónak!
6/6 anonim válasza:
Van mitől félnie, azt elhiheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!