Nem dávid kérdése:
Nem lehetne valakitől olyan hitelt kérni ami rendezné a 80% államadósságot aztán pedig csak 1hitelezőnek tartozni?
Figyelt kérdés
Szerintem az a baj hogy már ennyi hitele van az államnak hogy nem lehet nyomon követni. Meg rengeteg hitelnek csak kamatát tudjuk fizetni. Rengeteg hitel fennáll a kommunista rendszer óta. Valaki nagy országtól kéne kérni egy adósságrendező hitelt és csak neki tartozni. Szerintem kis ország vagyunk és lenne annyi pénz hogy megvalósulhasson. Nah persze válság van, meg ugye bár egy instabil Magyarországnak ki adna hitelt? De csak eljátszottam a gondolattal hátha evvel módszerrel kifizethető lenne az államadósság.2011. nov. 17. 19:07
3/4 anonim válasza:
Csikkzsebből kifizetem, csak jöljön ide hozzám orbán!
4/4 anonim válasza:
de lehet.Kínától.
O.Viktor kért is,de úgy látszik nem adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!