Újra kellene tárgyalnunk az államadósságot?
Nem kellene újratárgyalnunk. Inkább a belső gazdaságot kellene rendbe tenni. Az pedig nem biztos,hogy a Fidesz a manyup pénzeket törlesztésre fordította.
Azt újra tárgyalásnak több kára lenne,mint haszna. Illetve az egyáltalán nem lenne.
Ha a kormány újra akarná tárgyalni a hiteleket,az azt jelentené,hogy az állam nem tudja fizetni a kötelezettségeit. Tehát közel a csőd.
A befektetők nem jönnének,vagy éppen kivonulnának,mert nem éreznék biztonságban a pénzüket. Az ország finanszírozhatatlanná válna,megnőne az infláció,munkahelyek ezrei szűnnének meg stb.
Kósa és Szijjártó is bedöntötte FT-ot,amikor csődről beszélt. Vagy mostanában Matolcsi,amikor a várható leminősítésről szónokolt.
Ezekkel a dolgokkal nagyon óvatosan kell bánni.
""Nem kellene újratárgyalnunk. Inkább a belső gazdaságot kellene rendbe tenni. Az pedig nem biztos,hogy a Fidesz a manyup pénzeket törlesztésre fordította.
Te nem vagy tisztában a mai gazdasági helyzetünkkel!
Ugyanis csőd előtti helyzetben vagyunk.
Minden jel arra vall hogy 1-2 éven belül elkerülhetettlen a csőd. De nem csak mi, hanem Európa fele ebben a helyzetben van.
Mégis miről kellene tárgyalni?
Hogy szegény pazarló, herdáló, abnormális Magyarország megérdemelné, ha törölnék az adósságát? Más államok adófizetőinek kárára? Vagy hogy nekünk ingyen adjanak pénzt a miniszterelnök erélyes fellépésére, a köztársasági elnök bájos mosolyára, vagy elvált eu képviselőnk magasröptű eszmefuttatásaira, amelytől több eus képviselőnek rekeszizom sérve keletkezett a visszafojtott röhögéstől?
A helyzetet megelőzni? Kellene! Rá kellene kényszeríteni végre a felelősöket a fizetségre - azokat is beleértem, akik henyélésért, vagy munkának nevezett közvetlen károkozásért veszik fel a fizetésüket.
2010 szeptember:
HUF: 11024Mrd
Deviza, főleg EUR: 8781MRd Ft -> 31,662Mrd EUR (1EUR=277,33HUF)
2011 szeptember:
HUF: 10423Ft
Deviza, továbbra is főleg EUR: 10269Mrd HUF = 35,152Mrd EUR (1EUR=292,12HUF).
-1000Mrd HUF. -1,5Mrd EUR. Na és a pénzügyi világban ezt lehet kommunikálni így is, meg úgy is.
Források: AKK államadósság táblázat, MNB napi devizaárfolyamok. A havi deviza adósság átszámítása az utolsó munkanapon érvényes árfolyammal történik. Segítek: az októberi adósság Forintban mért értéke még több lesz, valószinűleg (1EUR=300+HUF).
Nem, ezt nem a Fideszes médiából vettem, erről még ők sem írtak. Csak osztottam-szoroztam. Józan ész. Távolról rémlik, nem?
""Nem, ezt nem a Fideszes médiából vettem, erről még ők sem írtak. Csak osztottam-szoroztam. Józan ész. Távolról rémlik, nem?
Alapvetően a felfogásoddal van a baj.
Nem feltétlen azzonalmost ebben a percben vagyunk csődben, ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az elemzők sem a ma állapota miatt minősítenek le, hanem a várható fejlemények miatt!
1, A Ft értéke romlik, 99%
2, A reálgazdaságunk recesszós pályára áll.
3, Külső befektetésekre az Eu mai és előrelátható néhány évben nem számíthatunk!
Az az, romló egyenleg + csökkenő GDP = csőd !!!!!!!
Nehéz megérteni?
"Az az, romló egyenleg + csökkenő GDP = csőd !!!!!!
Nehéz megérteni?"
A fizetésképtelenség beismerése = csőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!