Akik szerint a Fidesz támogatottsága nem csökkent, azok mit szólnak a jelenlegi kutatási felméréshez?
"Az eredmények szerint a Fidesz tavaly májusban volt a csúcson, akkor a választókorú népesség 42 százalékának, 3,3-3,4 millió állampolgárnak a támogatását élvezte."
Két és félmillióan szavaztak tavaly a Fideszre... Ez 52-53%-os eredmény volt.
láp pál válasza:
Majd a B.P.II.ker választást nézd,és vedd alapul.
A milkás II kert?
Haver ők talán az egyetlen kerület akik szinte kivétel nélkül nyertek a fideszen.
Én inkább azon csodálkozom hogy ott valaki kapott szavazatot a fideszen kívűl.
Én inkább úgy értelmezném, hogy a II kerben csak ennyivel nyertek?
A fidesz lefog nullázódni, hamarosan.
Ugyanis csapdában van.
Ha túl hamar új választásokat ír ki, akkor visszakerűl a hatalomba és azért nullázza le magát.
Ha túl sokat vár és jönnek a megszorítások, akkor meg leszakad a szavazatokkal és nem lesz képes feltornázni.
fidesz = bukta
"A milkás II kert? "
Püspökladányban is hasonló lett az eredmény. Az is milkás környék?
"A fidesz lefog nullázódni, hamarosan. "
2014: Fidesz 2/3.
Gondoltam, hogy ezekkel a választókerületekkel jöttök, de egy-egy kerület nem reprezentálja az országot, ez a felmérés viszont igen.
Észre kéne venni, hogy egy-egy kerületi választás eredménye lehet rossz kimenetelű, de ez nem jelenti azt, hogy ne fordultak volna el ennyien a párttól. Még így is a Fidesz vezet, egy ekkora tábort nem lehet könnyen lemorzsolni, de idővel talán eltűnik. Mégis jobb lenne, ha a közvélemény-kutatásokat vennénk alapul, és az alapján következtetnénk.
"Gondoltam, hogy ezekkel a választókerületekkel jöttök"
Mivel ezekben volt mostanában időközi választás... Igaz, nem egy választókereület számít, és úgyis másképp lesz 2014-ben. Csak ha nem választókerületekkel jövök, ahol mondjuk 60000-ből elmegy 20000 ember választani, akkor jöjjek inkább az 1000 fős közvéleménykutatásból? Még mindig pontosabb statisztikai eredmény a 60e-ből 20e ember véleménye, mint 1000-é a 10 millióból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!