Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szereted a Jobbikot?

Miért nem szereted a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Nos. Előre mondom hogy Jobbikos vagyok, ahol lakom tag is vagyok, gyűlésekre is járok és segítem a munkájukat. Érdekelne más pártok szímpatizánsainak a véleménye róla.

Tényleg értelmes véleményeket várok. Hagyagoljuk a "mert budüs rasszisták vagytok" szöveget. Én benne vagyok. Ismerem a Vonát is meg a többieket, tudom hogy nem így van.

Gyöngyöspatán is dolgoznak a cigányok erdőtelepítés van. Az már más hogy nem tetszik nekik a dolog.

A programjukkal kapcsolatban érdekelne még a véleményetek és hogy miért inkább olyan pártra szavaztok (fidesz,mszp) ami már bebizonyította, hogy nem képesek kormányzásra.

"de akkor is büdös nácik vagytok" tényleg hanyagoljuk mert már kaptam eleget. Annak ellenére hogy nem 1 cigánnyal vagyok jóban.

2011. nov. 13. 15:01
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
56%

"Miért lenne jobb egy másik párt a Jobbiknál."

Egyik sem jobb náluk, az összes kártékony, ha még nem vetted volna észre.

2011. nov. 13. 18:41
 52/58 anonim ***** válasza:
Én jobbikos vagyok, és elsősorban azért állok melléjük, mert más nincs. Sok mindenben nem értek egyet, de őszintén szólva a többi pártban már nagyot csalódtam, így rájuk szavazok.
2011. nov. 14. 11:10
 53/58 anonim ***** válasza:
57%

Mert megélhetési politikusok. Meglep, hogy vannak még elvakult fanatikusai.

Ugyanúgy a pénzed kell nekik!

2011. nov. 14. 11:32
 54/58 anonim ***** válasza:

"lsősorban azért állok melléjük, mert más nincs. Sok mindenben nem értek egyet, de őszintén szólva a többi pártban már nagyot csalódtam, így rájuk szavazok."

na, anno ez volt a Fidesz 2/3-al is. Nézd meg mi lett belőle...

2011. nov. 14. 19:18
 55/58 anonim ***** válasza:
Utolsó: Még mindig jobb, mint feladni a reményt, hogy élhető lesz ez az ország egy nap.
2011. nov. 14. 19:50
 56/58 anonim ***** válasza:

A válasz egyszerű, ami igaz az egész politikára. Olyan emberek akarják megmondani a helyes irányt, akik a munkát csak szóként ismerik. Én is tudnék havi 500.000 és 1.000.000 Ft állami pénzből hangzatos dolgokat mondani, illetve rendeleteket, törvényeket írni. Ne feledjük el, hogy pénzért megdolgozni kemény dolog. A mindenkori miniszter eldönti, hogy ennyit kell befizetni, és annyit szednek el tőled. Az embereknek ezzel ellentétben elő kell állítani valamit, hogy pénze legyen, ami sokkal nehezebb. Tudom, mert Én a fizikai munkától indulva küzdöttem végig magam, hogy sikeres vállalkozásom lett. Egyetlen politikusnak sincs gőze arról, hogy milyen a létért dolgozni. Nem dumálni állami pénzekből, hanem dolgozni. Nem pénz beszedéséről dönteni, hanem pénzt munkával előteremteni. Nagyon nagy a különbség!

Jobbikhoz még annyit… Ha már olyan nagy magyarok vagyunk, akkor illik tudni, hogy mi a különbség Iluska, és Juliska között (Pörzse Sándor). Ha van, aki emlékszik még az esetre...

Mi a különbség a politikus és a segélyen élők között? Semmi! Mindkettőt a dolgozó emberek tartják el.

2011. nov. 16. 10:45
 57/58 anonim ***** válasza:

Én azért pár kétes gondolkodású ember(svasztikás kopasz) miatt nem nácizom le a jobbikot, de tény és való, hogy az ilyenek is egy nagyobb helyet foglalnak el a szavazótáborukban. Tegyük fel, a jobbikot megválasztják, akkor mi garantálja, hogy az ilyenek nem fognak rájuk nagyobb hatást gyakorolni, akár erőszakkal is? Mert tegyük fel, a jobbik elkezdené felzárkóztatni a romákat, a rasszizmus ettől még nem szűnne meg, sőt, aki eddig keményebb faji ideológiát vallott, az nem fogja túlzottan komálni a jobbikot ezen művelete miatt. Tehát fenáll az esélye, hogy ellenük fordul. Ilyenkor a jobbik két dolgot tehet. vagy szilárdan a maga útját követi és elhatárolódik tőlük, vagy beadja a derekát és bármi áron meg akarja majd őrizni a támogatóit. Ha nem adja be a derekát, lesz egyfajta lázadás, iroda szétverés, ha a jobbik ellenáll, esetleg elvitet egy szélsőségesebb vandált, az már kiszínezve fog elterjedni az emberek között és rossz hírét kelti a pártnak.

Vagy például egy keményebb rasszista ok nélkül beleköt egy sötétebb bőrűbe, esetleg megtámadja, ha a jobbik nem áll a kötekedő mellé, akkor az szintén kiszínezve terjed majd el az emberek között(és a kuruc is egyébként szépen elferdítve hozná le), amit az követne, hogy elkezdi magyargyűlölőnek beállítani Vonáékat. És hiába nem nácik, ettől függetlenül a magukat újnácinak vallók jelentős befolyásoló erővel fognak bírni irántuk, márcsak azért is, mert rengetegen közülök beléjük vetették a hitüket és a támogatójuk egy részét is ők képezik. De egyébként is lennének tüntetések, mert a jobbik sem fogja egyik napról a másikra megváltani az országot, mivel az temérdek pénz, de sokan vannak olyanok, akik ezt akarva-akaratlanul is képtelenek felfogni és egy idő után a jobbik is ugyanolyan célponttá válna, mint mondjuk jelen esetben a fidesz. Egyébként nagyjából elolvastam a programjukat, egy-két részt kihagytam, de 80%-ban megvolt. Nekem úgy összeségében nincs bajom vele, egy-két dologtól eltekintve, de ezt inkább meg tartom magamnak:-) Amugy én se bízom bennük teljesen, de ha a következő választásig nem tud a Fidesz jelentősebb változást felmutatni, akkor én is a Jobbikra szavazok, aztán lesz, ami lesz. Én már mindenre felkészültem.

2011. nov. 16. 13:31
 58/58 anonim ***** válasza:
55%
"Egy új business ütötte fel a fejét. Oltsuk be az embereket, hogy ugorjon mindenki a másik torkának, majd mi leszünk a jó fiúk, akik ezt megoldjuk. Vicc! Ez a jobbik! Logikus, hiszen békés vizeken labdába sem rúghat a Jobbik, ezért az emberek egymásnak ugrasztását akarja elérni, illetve kihasználni. Ez a csodálatos magyar politika, és az ilyen számító emberek miatt tartunk ott, ahol tartunk."
2011. nov. 16. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!