Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szereted a Jobbikot?

Miért nem szereted a Jobbikot?

Figyelt kérdés

Nos. Előre mondom hogy Jobbikos vagyok, ahol lakom tag is vagyok, gyűlésekre is járok és segítem a munkájukat. Érdekelne más pártok szímpatizánsainak a véleménye róla.

Tényleg értelmes véleményeket várok. Hagyagoljuk a "mert budüs rasszisták vagytok" szöveget. Én benne vagyok. Ismerem a Vonát is meg a többieket, tudom hogy nem így van.

Gyöngyöspatán is dolgoznak a cigányok erdőtelepítés van. Az már más hogy nem tetszik nekik a dolog.

A programjukkal kapcsolatban érdekelne még a véleményetek és hogy miért inkább olyan pártra szavaztok (fidesz,mszp) ami már bebizonyította, hogy nem képesek kormányzásra.

"de akkor is büdös nácik vagytok" tényleg hanyagoljuk mert már kaptam eleget. Annak ellenére hogy nem 1 cigánnyal vagyok jóban.

2011. nov. 13. 15:01
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
75%

Többek között ezért nem szeretem a Jobbikot:

Vona Gábor behívná a tömeggyilkos irániakat Budapestre:

http://www.youtube.com/watch?v=izPePbyRbQU

Arab-magyar barátság napja szeptember 11-én

[link]

A Jobbik N1 nevű tv-je Adolf Hitlert ünnepli (14:07-től):

http://www.youtube.com/watch?v=ra9bppMqn-A

Zagyva Gyula az apostoli magyar királyságról hadovál:

http://www.youtube.com/watch?v=a9SFQl1-Vh4

És végül, de nem utolsó sorban az ilyen agyoniskolázott szavazóik miatt:

http://www.youtube.com/watch?v=1x6SooVNyS8

2011. nov. 13. 16:07
 12/58 Heckler ***** válasza:
30%
Kicsit érdekes a kontraszt, hogy cigányellenesség van emlegetve, közben a linkelt videó meg rögtön azzal kezdődik, hogy a hátrányos helyzetűeknek nyitottak iskolát. Nem látom, hol éltették Hitlert a videóban.
2011. nov. 13. 16:18
 13/58 anonim ***** válasza:
22%

""Mert szöges ellentétben áll az, amit mondanak azzal, amit közgazdaságból megtanultam.

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

Itt az alkalom.

Beszéljük meg hogy te mit is tanultál, és ellentétben azzal ami a Jobbik programjában szerepel!

Tessék itt a program, bemásolnád mi áll szöges ellentétbe és mivel?

[link]

Nem lehet hogy te valami neoliberális felfogású élőlény "nem magyar ember" vagy, ugyanis a magyar emberek számára a neoliberális dogmák állnak szöges ellentétben.

Nem nagy ügy bemásolniu, hiszen te pontosan tudod mi a Jobbik programja és mi is lehet a probléma vele, ugye?

2-3 perc, nem de?

2011. nov. 13. 16:23
 14/58 anonim ***** válasza:
66%

"Nem látom, hol éltették Hitlert a videóban."

Ez elég szomorú...

2011. nov. 13. 16:25
 15/58 anonim ***** válasza:
76%

Sokszor kifejtettem, nem fogom még egyszer, a jobbikosok agya nem dolgozza fel az olyan információkat a pártjuk ellen szólnak.

És antimagyar sem vagyok, sőt szerintem a Jobbik égeti le a legjobban a normális magyarokat.

2011. nov. 13. 16:25
 16/58 anonim ***** válasza:
73%

"Nem lehet hogy te valami neoliberális felfogású élőlény "nem magyar ember" vagy..."

Na meg az ilyen primitív, kocsmatöltelék stílusú szövegeik miatt sem bírom a pártot és fanjait.

2011. nov. 13. 16:27
 17/58 anonim ***** válasza:
25%

""Na meg az ilyen primitív, kocsmatöltelék stílusú szövegeik miatt sem bírom a pártot és fanjait.

No csak!

Mivel sértettem meg a kis szívedet?

Hogy neolibetrális?

Akinek nem inge az ne vegye magára.

Aki meg azt mondja, "főleg mint közgáz" hogy a neoliberalizmus egy szinte középréteg nélküli, tőkében szűkölködö, a nemzetközi piaciknak kitett, kis országbak, ahol a bérek a szőnyeg alatt, a hagyományos ipari nyersanyagok a levesbe, annak jó.

Az nem tudja mit beszél, vagy ellene van a saját nemzetének.

Mi nem lehetünk impérium, így a felfogás alapja a dereguláció egy teljesen elhibázott felfogás.

De tudom.

Ilyenkor jön a személyeskedés stb stb, mert még másolni sem vagytok képesek. """"ami max 2 perc"

A baj ott van, hogy soha bele sem olvastatok a programba, azt sem tudjátok mit is akarnak, csak zsigeri a gyülöletetek, amit meg ugye nehéz kommunikálni.

2011. nov. 13. 16:37
 18/58 anonim ***** válasza:
85%

Mert ugyanúgy viselkednek mint a többi párt, amint bekerülnek a Parlamentbe már nem harsogják azokat a problémákat amik vannak, meg azt se h hogy oldanák meg! A bársonyszék, plusz fizetés elkényelmesíti őket!

Halálbüntetés meg abortuszellenesség nem fér össze, nem is igazi keresztények.

Miért pont Iránnal szövetkeznek? Amikor még nem voltak bent a parlamentben azt mondták senki seggét nem kell nyalni!

Voltak civil tünteések, amiktől féltik a hatalmukat, és nem örülnek nekik, mint a Haza ébredésének, sőt leáztatják őket h liberálisok. Borzasztó hataloméhesek, fafejüek.

Ha majd találkozol a vezetőséggel akkor kérdezz rá ezekre a dolgokra, és írd meg nekem privát levélben! Köszi!

2011. nov. 13. 16:41
 19/58 anonim ***** válasza:
35%

""Szabadosi János válasza:

Sokszor kifejtettem, nem fogom még egyszer, a jobbikosok agya nem dolgozza fel az olyan információkat a pártjuk ellen szólnak.

És antimagyar sem vagyok, sőt szerintem a Jobbik égeti le a legjobban a normális magyarokat.

Na azért csak próbáljuk meg ezt az agyas dolgot, hátha!

Én soha nem olvastam még nem hogy a te, de mások álláspontját sem arról hogy mi is a baj a Jobbik gazdaságpolitikájával.

Az meg végképp soha nem lttam hogy valaki bemásolt volna valamit, csak hogy egy ici-pici értelmes vita kialakúlhasson!

Így nehéz is értelmesen megvitatni valamit.

Ezzel szemben a fidesz és a naszop 21 éve már mindent jól megmutatott.

De akkor én vagyok a hülye, vagy a tükör görbe?

2011. nov. 13. 16:43
 20/58 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a következő bajaim vannak:

1) Agresszivitás - Nekem a neveltetésemnél fogva valahogy nem jön be, ha valaki koszorúkat szed össze és dobál ki, ha valaki halottat gyaláz (kipa a Károlyi-szobor fején), ha kiszolgáltatott emberekkel szívózik (Zagyva a Magyar Szigeten, "gárdisták" Gyönygyöspatán stb.).

2) Permanens gyűlölködés, rasszizmus - A mocskoszsidózás minden jobbikos rendezvény elengedhetetlen kelléke. Egyébként meg teljesen hamis az a már egyszer nagyon leszerepelt ideológia, hogy mindenért a cigányok és a zsidók a felelősek. A jobbikosoktól ezen kívül mást nem, vagy esetleg csak kiegészítő, kísérőszövegként lehet hallani.

3) Nemzetközileg elfogadhatatlanok - Ki működne együtt ezzel a társasággal, ki finanszírozná meg őket? Ki akarnak lépni az EU-ból, meg ilyesmi. Lehet ezt itt és most Európa közepén egy kicsi, kiszolgáltatott országban? Már Orbánéknál is röhej és tragikus egyben ez a "gazdasági szabadságharc". Fel kéne fogni, hogy egy 10 milliós nyomorult ország nem diktálhat a világnak, csak együttműködni tud. Na ez a Jobbiknak nagyon nem megy.

Amúgy nekem több jobbikos barátom van, és teljesen jól megvagyok velük, szó sincs arról, hogy alapból utálnék bárkit.

2011. nov. 13. 16:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!