Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán az intézkedéseivel...

Orbán az intézkedéseivel lehet hogy kiírja a politikából a Fideszt?

Figyelt kérdés
Ok hogy nincs alternatíva ezt már hallottam, ezt nem hiszem hogy a széles rétegek már lenyelik és x elnek a fideszre.
2011. nov. 9. 17:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A Fidesz egyetlen mázlija, hogy lényegében nincs ellenzéke. A fölényes vezetésük a közvélemény-kutatásokban erre vezethető vissza.

Ettől függetlenül azt hiszem, hogy Orbánnak és a Fidesznek nincs több dobása a magyar politikában, ez a mostani kormányzásuk annyira katasztrofálisnak ígérkezik. Csak sajnos az eltűnésükre még pár évet várni kell, és könnyen lehet, hogy közben iszonyatos árat fogunk fizetni szinte mindannyian ezért a második Orbán-ciklusért :(

2011. nov. 9. 18:44
 12/19 A kérdező kommentje:

""Ezt teljes mértékben elképzelhetőnek tartom.

De azért még a 15,28% sem a saját "kiírásuk" a politikából.

Hogy ne már.

Csak gondolkod.

A nagy tuti után a nagy zuhanás, és Ov szinte 100% hogy feladja, de 200% hogy az úljak előrébb akarnak lépni.

Sőt lehet a konzervatívabb és a liberálisabb oldal között egy szakadás. De egy ennyire alacsony szvazat szerzés, ami a patkóban is kevés helyet és nagy könyöklést jelent, az élesít sok ma még nem is látszó törést.

Az MSZP vel ugyan ez van, és ha a fidesz nem szerepelne ennyire rosszúl "megfordúlt a helyzet" akkor még rosszabb lenne a helyzetük.

2011. nov. 9. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:

"Ettől függetlenül azt hiszem, hogy Orbánnak és a Fidesznek nincs több dobása a magyar politikában"

És azt gondoltad volna, hogy az MSZP-nek Gyurcsány után lesz? Azt mégis bent vannak a Parlamentben és nem akar fogyni a népszerűségük.

Ilyesmit nem lehet megmondani előre.

Nagyot bukhatnak. Semmi nem akadályozza meg. Az simán elképzelhető. hogy a következő 2-3-4 ciklusban labdába se rúgnak, de hogy eltűnnének... ennyi alapján én nem hinném.

"ez a mostani kormányzásuk annyira katasztrofálisnak ígérkezik."

A 2006-2010-es ciklus nem csak annak ígérkezett, hanem az is volt. És ráadásul egy szintén rossz 2002-2006-os ciklust követett, úgyhogy duplán szívás.

Az MSZP ennek ellenére mégsem áll úgy, hogy eltűnne a politikai életből.

"Csak sajnos az eltűnésükre még pár évet várni kell"

Az a pár év szerintem min. 8. De inkább több.

2011. nov. 9. 18:49
 14/19 anonim ***** válasza:

De látom, hogy neked rögzült elképzeléseid vannak.

Én elmondtam a véleményem.

Részemről nem tartok szükségesnek többet mondani.

2011. nov. 9. 18:51
 15/19 anonim ***** válasza:

"És azt gondoltad volna, hogy az MSZP-nek Gyurcsány után lesz? Azt mégis bent vannak a Parlamentben és nem akar fogyni a népszerűségük. "

Tévedés. Gyurcsány sohasem lesz kormányfő többet Magyarországon. A DK-ja jó esetben bekerül majd a következő választásokon a Parlamentbe 5-6 %-os eredménnyel. Nagyjából az egykori SZDSZ szimpatizánsainak kellenek. Ennyi.

"És ráadásul egy szintén rossz 2002-2006-os ciklust követett, úgyhogy duplán szívás. "

Ugyan, dehogy. A 2002-2006-os ciklus a lakosság többségének érezhető életszínvonal emelkedést hozott.

2011. nov. 9. 18:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves drága anyám borogasson kérdező! Guglizz már rá. Egyébként nem a teljes támogatottságuk 50%, hanem ha most lennének a választások akkor ennyit kapnának kb. [link] Amúgy nesze, itt 46-ot írnak, hogy oda ne rohanjak. Még mindig messze a legerősebb párt még akkor is ha fejre állsz és összefosod magad. Ne rajtam kéregesd 3 percenként, hogy honnan veszem, nem fogok itt állni ugrásra készen, hogy neked linkelgessek olyanokat amiket két szó beírásával a google-be megkapsz.
2011. nov. 9. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha kiírja, annak csak örülnünk kéne.
2011. nov. 9. 20:21
 18/19 A kérdező kommentje:

A kedves édes anyukád veled tegyen jót kedves kommentelő!

A teálltalad linkelt felület.

"Ha mostanában választást tartanának, a jogosultak mindössze 40 százaléka járulna az urnákhoz. Bár a választani tudó „biztos” szavazók körében a Fidesz őrzi fölényét, a választás után mért 50 százaléknyi kormánypárti tömeg mostanra 31 százalékosra apadt. A lakosság csalódottságának legkomolyabb jele a Jobbik megerősödése. A radikális párt és az MSZP a „biztos” szavazók 20-20 százalékát tudhatja maga mögött. .

19% ot zuhant a fidesz.

És ez október 4 ikei cikk, az az az elemzés nyár végi.

Ezt magyaráztam te szerelem virága.

Ha most kérdeznék meg, már ennél is sokkal rosszabb lenne, mert most sűrüsödtek az események.

És mi lesz még, amikor majd a bőrükön érzik az emberek a fidesz barmolását.

Haver, örűlhetnek ha annyival megússzák annyival mint az MSZP.

2011. nov. 9. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, az a baj, hogy nincs alternatíva. Mert szerintem még mindig inkább, mint az MSZP. De én inkább nem is megyek el szavazni legközelebb.
2011. nov. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!