Mit gondoltok erről a kijelentésről?
"2., 20,millió forint aprópénzt a festményekért"
Miért kellett megint feleslegesen kidobni az ablakon ennyi pénzt, ami persze ennek a megbízottnak aprópénz?!Mi értelme van ennek?
Állami szinten ez nem csak hogy aprópénz, ez hangyaf@sznyi pénz. Egy személynek lehet sok, de állami szinten egyáltalán nem az.
Lehet azért dobták be ezt a mondatot, hogy ezen hőbörögjetek, míg a milliárdokat eltüntetik.
Ezek a képek rondák.
És ne értsetek, félre, nem Orbánt akarom védeni (sőt!), de 20 millió forint a költségvetésből lófene. 16 000 milliárdot (!) osztanak újra évente (mármint az állam oszt ennyit újra). És milliárdok tűnnek el. Talán akkor nem ezen a 20 milliós megrendelésen kéne csámcsogni, hanem esetleg azokon a tételeken, amik milliárdokat vesznek ki.
#13 23:08
Nyomtam a zöld kezet..., de azért annyit hozzáteszek, hogy sok kicsi (20milla), sokra megy!
..és a gesztusnak azért nagy jelentősége volna a fene nagy reformok közepette, hogy nem költik eszement dolgokra a pénzt.
Jól van, gratulálok mindazoknak, akik azt mondják, hogy aprópénz
Ezekből a sok kis aprópénzekből millió másik fontosabb dologra kellene költeni!
A 3 éves kishúgom ennél szebbeket is rajzol. És elég neki egy puszi is fizetségnek.
Nekem már eddig is meggyőződésem volt, hogy a "vezetőink" a legkevésbé sincsenek tudatában annak, hogy mi lenne a feladatuk - de most már az is kiderült, hogy egyszerűen nem is akarják tudni. Röhögnek rajtunk és büntetlenül "tesztelgetik", mennyit viselünk még el ebből a Nagy Magyar Demokráciának nevezett tébolyból.
Valóban aprópénz. Nekik.
Mi lesz a következő? 20milliós fémpénz?
Ha ezek képviselik a Magyarságot, akkor szégyenlem, hogy magyar vagyok.
Az se kutya, hogy a festmény merő plágium (egy orosz avantgárd képet koppintott le a festő, ami a Rouwre-ban lóg)!
Legalább saját kútfőből dolgozott volna a festő!
"ha ezek képviselik Magyarországot,akkor szégyellem,hogy magyar vagyok"
Ez a kijelentés sokkal előbb,sokkal jogosabb lett volna.Ezt a mostani kormányt gyurcsányéknak köszönheted,mert ha az a kormány nem lett volna olyan szar,mint amilyen,még most is azok lennének kormányon.
Tégy róla amennyit tehetsz,hogy ne kerüljenek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!