Hogy lehet itthon tartani a rezidenseket, hogy se a mostani, se a következő generációnak nem ígér semmit Rétheyi Miklós?
"Eddig több száz ezret kaptak a vidéki képviselők menetdíj vagy mi a fene címén"
De azt is el kellene olvasni, hogy eddig pénzt kaptak benzinre. Ezután pedig benzinkártyát fognak kapni.
"de nem 20 darab Audin múlik egy ország sorsa."
Nem, de nem is 20Audi. 90 Skoda Superb. Ezek röpke 7-8 milliós kocsik. Erre mondta Lázár azt, hogy ez a nép autója. Az hittem a suzuki, opel 1-3 milliós kategóriája az.
"Most vazzeg, akkor legyenek megszorítások vagy ne?"
Az a gond, hogy be se ismerik és végig hazudták az elmúlt éveket. Az előző kormányok megszorításai milyen szemetek voltak, de a mostaniakat milyen jónak tartja a fidesz. Jó pár dolog volt amit az előző kormányok akartak bevezetni, de a fidesz élesen tiltakozott ellene. Most érdekes módon ők is bevezetik. És ami a legrosszabb, hogy ez után is lefelé megyünk. Nőtt az adóssóág annak tetejére, hogy rengeteget fizettünk az mnyp-ből. De ezekből a pénzekből közel 5-600 milliárdot az ide költségvetésbe raktak be. A gond, hogy jövőre nem lesz már meg ez a 3000 milliárd, de a lyuk igen. Sőt mostanra fideszesek se látják olyan jónak a jövőt.
"Az a gond, hogy be se ismerik és végig hazudták az elmúlt éveket. Az előző kormányok megszorításai milyen szemetek voltak, de a mostaniakat milyen jónak tartja a fidesz."
Én már akkor is mondtam, hogy nagyon nagy hül.ye az aki azért szavaz a Fideszre, mert akkor nem lesznek megszorítások. Ez most sajnos muszáj, rendesen hagytuk elburjánzani az államadósságot az elmúlt években.
"rendesen hagytuk elburjánzani az államadósságot az elmúlt években."
De nem csak az elmúlt 8 évben. A fidesz az első kormányzásuk alatt is eléggé tett hozzá.
"6%-kal csökkent az államadósság."
Majd:
De nézzük csak meg így:
Azért volt régebben jobb mert akkor jött be a multik nagy része ami emelte a gdp-t. Viszont nekünk nem sok hasznunk volt belőle.
98-02 között megduplázták. Arányosan majdnem ők is ugyanannyit emeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!