Nem tetszik a rendszer. Kik ezek? Honnan jönnek, és KI pénzeli őket? Mert, hogy nem civilek, azt én is látom.
Kik ezek?
Olyan polgárok, akik nem veszik be a "fülkeforradalom", a "nemzeti együttműködés", a "pénzügyi szabadságharc", az "adócsökkentés kormánya" és a hasonló szövegeket egy olyan kormánytól, amely homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, amivel 8 éven keresztül lázította az országot. Nem hisznek egy hazug bandának, amely ma súlyosabb megszorításokat eszközöl, mint azok, akiket sokkal kisebb és enyhébb lépésekért évekkel ezelőtt letolvajozott és lehazaárulózott.
" KI pénzeli őket? Mert, hogy nem civilek, azt én is látom."
Igazából de. A civilek. A facebbokon gyűjtenek pénzt. Majd utána leírják forintra pontosan, hogy mire költötték. Végül 50E minuszban zártak ezért még kellet pénz.
Micsoda világ!Tiszta Star Wars időszámítás!
A Fülkeforradalom előtt(a yavini csata előtt):az emberek az MSZP diktatúrájában éltek de naponta voltak tüntetések a Fidesz vezetésével(a bolygók lakói a galaktikus birodalom elnyomásában éltek de szervezkedtek ellene a lázadók szövetségének a vezetésével)
A Fülkeforradalom után(a yavini csata után):Nemzeti egyetértés,tüntetni meg csak a füves-liberális-dolgozninemakaró-elmútnyócévvezetői tüntetnek(Happy end)
Csak annyi a különbség hogy itt nem a Fidesz a jó....
"Egyébként üsd a Fideszt ahol éred, ezzel is a magyart véded!"
Ezzel érlelődik a zsidó-Jobbik nagykoalíció :)
21:29
Mert annyi százalékot nem érnének el ahányan vannak ezek a pártok ;D
" akinek két éve nagyon is tetszett a rendszer, most meg hirtelen már nem."
Ezt honnan veszed?
Én kinnt voltam pl 2006-ban is...
Egyébként meg továbbra is korcs vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!