Mi a francért lett a minimálbére az embereknek most már 45. 000ft?
Figyelt kérdés
Úgy volt hogy 56-57 körül kapunk ,tegnap meg bejelentették hogy csak 45 öt... na ha ők 45 öt adnak egy hónapra akkor olyan munkát is kapnak...rohadjanak meg, nem hogy le vennék 15.000 forintra.Ez minimálisabb lenne sz*pjanak le2011. nov. 3. 06:34
11/17 A kérdező kommentje:
nem
2011. nov. 3. 16:43
12/17 A kérdező kommentje:
Egyébként beszélgettünk a polgármesterrel a munkahelyre kijött és elmondott mindent,elszomorító,de ez van tényleg... nem kell több komment.köszöntem.Jövőhéten már dolgozom havi 140.000 ért.jött egy telefon faternak pont akkor amikor a polgármesterrel csevegtnk,ránk nézett asszem a szerencse.minden jót mindenkinek.
2011. nov. 3. 16:45
13/17 anonim válasza:
azért remélem nem protekcióval szerezted azt az állást
14/17 A kérdező kommentje:
Meg nyugtatlak hogy nem :) Ha elolvasnád figyelmesen amit írtam,rájössz hogy ökörséget kérdeztél :) Figyelj nekem ilyen melóm nem volt 1 éve.Pont akkor csörgött a teló faternak amikor a polgármester távozott.Micsoda véletlen :) Ha protekció lenne nem lennék olyan idióta hogy félre érthetően bele írjam a polgármestert a telefon csörgéshez.
2011. nov. 3. 18:50
15/17 anonim válasza:
akkor minden a legnagyobb rendben :D
16/17 anonim válasza:
Nem értem, miért cseszegeted a kérdezőt protekcióval, mikor a zsíros álláskeresési tanácsadók az elsők között említik meg a frissen sült munkanélkülinek, hogy itt az ideje a kapcsolatait mozgósítani. Kapcsolati tőkének keresztelték el a dolgot, és az egyik legbiztosabb módja, hogy viszonylag gyorsan újra állása legyen az embernek ma Magyarországon. Ez van.
Szóval, ha ismeretséggel, ha anélkül, örüljünk, hogy a kérdezőnek van munkája és jobban fog élni, mint eddig. Jutott legalább egy jó és valós sztori is erre a napra.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2011. nov. 4. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!