Őszintén, ez a Hoffman Rózsa normális?
"Tudod, ahova nem kényszerből járnak emberek. "
De muszáj lesz valahova menni.És mi van ha sehol nem fizetnek? Akkor nem megyek?
"És te mennyire szeretnéd, ha a gyermeked kipróbálna valami egzotikus újdonságot suli után a haverokkal?!"
Nem az iskola után próbálják ki többségében, hanem bulikban.
"De muszáj lesz valahova menni.És mi van ha sehol nem fizetnek? Akkor nem megyek?"
Én az iskola szintjéről beszéltem, tudod vannak azok a helyek ahová csak az utolsó suttyó falusi cigány csemetét veszik fel 2.0-ás átlaggal. A MAMIban tuti fizetnek a szervizek ahol a gyakszit töltöd. Nem is egy suttyó suli.
"Nem az iskola után próbálják ki többségében, hanem bulikban."
Te már csak tudod, tiltsuk be a bulikat?
"Te már csak tudod, tiltsuk be a bulikat?"
Nem ezt mondtam, de hol nagyobb a valószínűség, hogy rászokik valamire?
"Én az iskola szintjéről beszéltem, tudod vannak azok a helyek ahová csak az utolsó suttyó falusi cigány csemetét veszik fel 2.0-ás átlaggal. A MAMIban tuti fizetnek a szervizek ahol a gyakszit töltöd. Nem is egy suttyó suli. "
Iskolák még annyira se fizetnek, mint vállalkozók.
De neked ha tetszik Rózsa, akkor mi a véleményed a felsőoktatási tervezetéről. Az már komolyan egy vicc.
" "Te már csak tudod, tiltsuk be a bulikat?"
Nem ezt mondtam, de hol nagyobb a valószínűség, hogy rászokik valamire?"
Neked nem ismerősek a kemény legények akik tukmálják a cigijüket, hogy rászokj?! Miután rászoktál már csak egy lépés a többi, főleg egy 13 éves gyereknek.
"Iskolák még annyira se fizetnek, mint vállalkozók.
De neked ha tetszik Rózsa, akkor mi a véleményed a felsőoktatási tervezetéről. Az már komolyan egy vicc."
Nem is az iskoláról beszéltem, hanem a tanulói színvonalról. Szerinted egy olyan iskolában hány kényszer szobafestő van, és hány akinek az az életcélja?!
Felsőoktatást még nem olvastam át annyira részletesen. Azzal egyetértek, hogy lecsökkentik a humán diplomások állami helyeit, azzal kevésbé, hogy teljesen megszüntetnék ezeket az állami helyeket.
Ha valaki rá akar szokni a cigire vagy a piára, akkor csinálhatsz bármit rá fog szokni. Kipróbálni meg úgyis mindenki kipróbálja, azt tartanám bolondnak aki nem. Aztán fejben dől el, hogy szokik rá.
A másik meg, hogy az egész egy veszteséges halva született dolog. Az az érzésem, hogy csak hozzá akarnak nyúlni, hogy úgy tűnjön mintha csinálnának valamit. A legrosszabb az egészben meg az, hogy ha lesz is ebből az egészből bevétele az államnak az Hoffmann, Pintér meg a többi elvtárs zsebébe fog landolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!