Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért rossz az...

Magyarországon miért rossz az élet?

Figyelt kérdés
Hiszen már a sz.rt is megadóztatják a fizetésünk 98% az államnak megy.Akkor mégis miért is van ekkora csoróság?
2011. nov. 1. 18:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

""Ha tudni akarod a rendszer váltás után nem volt akkora államadósság mint amikor a Fidesz kormányzott 98-02 között"

Erről kérnék egy hivatalos felmérést."

Tessék:

[link]

Bár nem tudod 89ig visszakövetni a grafikonon, de ugye te magad sem hiszed, hogy azelőtt magasabb volt?

2011. nov. 1. 19:38
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Ok, akkor bedobom az adut, amivel végül is megoldható az összes ilyen témájú vita:

A BÜDÖS MOCSKOS ZSIDÓ, A ZORBÁN MIATT, AZ A TETVES ORBÁN VIKTOR!

Ezt akartátok hallani, nem?"

Nem akartuk hallani, sőt hidd el én például jobban örülnék, ha az "ember" meg sem született volna.

2011. nov. 1. 19:42
 23/27 anonim ***** válasza:
50%

""Trollkodom válasza:

Ok, akkor bedobom az adut, amivel végül is megoldható az összes ilyen témájú vita:

A BÜDÖS MOCSKOS ZSIDÓ, A ZORBÁN MIATT, AZ A TETVES ORBÁN VIKTOR!

Ezt akartátok hallani, nem?

Én ilyet soha nem mondta és nem is fogok!

Ugyanis az elmúlt 21 év minden kormányának meg van benne a maga hozzáadott kezenyoma.

1, Vadprivatizáció.

ha valami magyar cég jött létre abból hogy a végtelenségig leértékeltek egy céget és megvették, még ez a legkissebb bukó, bár ez sem piti.

De sokszor csak azért adták el bagóért hogy sok nyugati bezárhassa hogy ne legyen ez konkurencia a számára.

Komplett iparágak mentek galyra.

Hiszen ha nincs nehézipar nincs gépgyártás, nincs Ikarusz, nincs Taurusz, 30% ára csökkent az alumínium iparunk, stb stb stb, mert ha a gazadaságilag szinergikus lépcsőkből kiütnek egyet egyet akkor atz egész rendszer dől.

Kb ez a mezőgazdaságra triplán igaz, ami lehúzta a feldolgozó iőpart és az állattenyésztést,.

Ezen leépülések miatt, működésképtelen a magyar gazdaság duális ágának a nemzetgazdasági oldala.

Erre jött rá, a mindent a nyugati és multi nagytőkének és semmit a magyar kkv-k nak, illetve hozzuk be a kermúltikat csőstől csapatostúl!

Ma mi a helyzet!

Mi termelünk mint összerakok, alamizsnáért, adómentes sőt támogatott mutiknak és abból az alamizsnából megveszed az angol multinál a spanyol élelkmiszert.

De akkor mi magyar az országban mint bevétel?

Jóllátod! Lófäsz sem, és ezért kellenek az egyre magasabb adók!

Kell 1milló új munkahely?

Nem kell, csak át kell csoportosítani.

Mi vagyunk az Eu ban akik a legtöbbet dolgoznak.

Vissza kell venni a magyar munkavállalóknak a teljesítményből 10% ot, és egyből lesz + 400e új munkahely, hiszen a teljesítményt pótólni kell!

Emeljük meg a munkabéreket további 20% al, és csökkentsük a munkát terhelőadókat 10% al, és már is ott tartunkmintha lenne 1milla új munkahely!

Jahh, hogy a nugati nagytőkének ez nem tetszik?

El kell dönteni mi a fontos.

Éh bérért dolgozni amíg a világ a világ, hiszen a multik maguktól soha nem emelnek, viszont amíg csak a multikat támogatjuk nem lesz ami miatt emeljenek!

Vagy a saját adottságainak megfelelő fejlesztésekbe kezd az ország , állami segítséggel.

2011. nov. 1. 19:48
 24/27 anonim ***** válasza:

ma 19:48

Minden szavaddal egyetértek, több ilyen kommentet szeretnék látni.

2011. nov. 1. 21:14
 25/27 anonim ***** válasza:

Oké, hagyom magam meggyőzni. Úgy volt, ahogy ti mondjátok. Hogy a kérdésre a saját szemszögemből is válaszoljak.

"Magyarországon miért rossz az élet?"

Miért? Rossz?

Nekem nem rosszabb. Győrben élek, Bp. után GY-M-S, Vas, és Zala megye a legfejlettebb, ebben szerintem egyetérthetünk. Se egyetlen ismerősöm nem dőlt nyomorba, se a régión nem látható bármilyen visszafejlődés nyoma. Győrben konkrétan annyi bevásárlóközpont van (Árkád, Győr Pláza, Duna Center, ETO-Park, Family Center), hogy 2-be (a Dunába, meg az ETO-Parkba) pangás van folyamatosan. Mégis volt rá pénz.

Fejlődik a város, most telepítettem ilyen 2 méteres szekrényszerűségeket a buszmegállókba, valószínűleg digitális menetrendjelző, meg jegyautomata lehet.

És egy csomó mindent fel tudnék sorolni. A lényeg, hogy mindig voltak szegények, mindenhol vannak, de azért mert néhányan úgy érzitek, hogy egy BAZ megyei faluban nincs meló, és szar az élet, azt nem kéne ekkora általánosítás alá vetni, hogy az egész országban szar.

2011. nov. 1. 21:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Telepítettek, nyilván nem én voltam.
2011. nov. 1. 21:25
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

lőjetek le ,de szerintem édesanyám aki 52 éves leadózná a fizetése felét ,ha betanított munkásként találna valahova is állást.. Előtte 30 évig rendszeresen bejárt dolgozni jó fizikuma van bírja a munkát és mégsem veszik fel sehova...Menjen a kormány a jó édes annyába amikor mondogatja ,hogy jajj nincs elég munkás külföldi menekülteket hoznak be lakást adnak nekik munkát és éljenek........

Adózni meg csak akkor lehet ,ha van miből az a 25-30% dolgozó lakosság azért ennyi mert NINCS hol dolgozni képzettség nélkül. Nem adtak neki diplomát pedig ,ha arról van szó 2 perc alatt konyhakészre szétdob egy csirkét.. Ezt nem hiszem ,hogy sok MESTERszakács tudná utánozni..(húsfeldolgozóban dolgozott ahol 30 év után mondták ,hogy köszönjük holnap nem kell bejönni mert bezárják a céget. )

Ugye nem volt senkinek 1milliárd a zsebében ,hogy megmentse a céget akkor így az elmúlt 10 év alatt kifizettek 20-30milliárdot a munkanélkülieknek akiknek nyílván nincs vásárlóerejük így nem húzhatják a gazdaságot...

Magyarország én így szeretlek

Bocs ,de ez most jól esett kiírni...

2011. nov. 2. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!