Szeretnék diktátor lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
mivel majdnem mindegyik diktatúrikus ország foglalt valami demokratikusat kéne átalakítanom gondolom.2011. okt. 27. 19:03
11/20 hollófernyiges válasza:
Gyakorolj. Kezdetnek szidd le a macskát.
12/20 anonim válasza:
Azzal kezd, h ne írj ki ilyen kérdések pl...
14/20 anonim válasza:
A diktátotok pokolba kerülnrk. Ez nem zavar? Végül Kádár megzavarodott. ez nem zavar?
15/20 anonim válasza:
hát egyértelmű, hogy nem vagy jó diktátornak, azok nem kérdeznek soha
16/20 anonim válasza:
Szerintem szervez államcsínyt,űzd el Orbánt aztán választási csalásokkal legyél te a miniszterelnök, fogadtass el a Parlamenttel egy olyan törvényt ami a törvények felettivé tesz,és elkezdhetett a saját kis rémuralmadat amibe valószínűleg több millióan halnak majd bele
17/20 anonim válasza:
Neked kevés volt az a gyalázatos viszonyulás az emberekhez amiket Hitler,Sztalin és néhány más diktátor tett?
Javaslom: vizsgáltasd a zagyadat.
18/20 anonim válasza:
Inkább ez kellett volna kérdzned: Szeretnék diktátor lenni.Mit egyek?
Akkor válaszolhatnám: Bolodngombát ne. Azt már megetted.
19/20 anonim válasza:
Hollófernyiges!
"Gyakorolj. Kezdetnek szidd le a macskát."
Nem így akartad írni?: Kezdetben szídd le a macskát.
20/20 anonim válasza:
Ígérj fűt fát az embereknek ez már generációk óta bevált dolog!
Ha megválasztanak legyen a rangod császáristen
Nézd le az embereket! Tekintsd őket nálad alacsonyabb rendű izének! És ne feledd a legfontosabbat! Ne feledd hogy én attam neked tanácsot! Majd leszek amolyan alelnökkormányzótanácsadóizé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!