Szerintetek ideje lenne annak, hogy az országnak lenne egy bátor kormánya?
Az államadósság visszafizethetettlen ez 100%, sőt minnél később lépünk annál nagyobb árat kell fizetnünk a bátortalanságunkért.
Kellene egy kormány aki mer szembeszálni az Eu val és az IMF el, és feldobja a labdát hogy vagy átütemezzük az adósságunk és ha a reálgazdaságunk erősödik örömmel fizetünk, vagy mehettek a levesbe?
Ugyanis minden képp csőd lesz a véger, csak az nem mindegy mink marad még amivel újrakezdhetjük.
Ugyanis a 90ben tesszük ezt, akkor minden vagyonunk megmarad és ma már a csődre sem emlékeznénk. Sőt valszín sokkal jobban élnénk mint ma!
"tárt karokkal várják az EU-ban," még szép
újabb piac ahová teríteni lehet a gazdagok termékeit :D
"Nem lehet visszafizetni, nincs rá mód, soha nem tudjuk, nincs rá esély! "
Jó! Te ezt így látod, a világgazdasági szféra viszont nem.
ne felejts el majd nekik is szólni.
"nincs semmi ingyen, mert az mind azok pénzéből megy , akik dolgoznak és fizetik az adót az ingyenélők helyett"
Ebben az a legjobb, hogy el sem jut a tudatodig, hogy netalán ők is fizetnek adót...
Annyira idióta ez a "semmi sincs ingyen, mert én fizetem a többi ingyenélő"...
"Nem lehet visszafizetni, nincs rá mód, soha nem tudjuk, nincs rá esély! "
Szerintem meg arra nincs esély, hogy Magyarországon valaha 1000 fölé emelkedjen az értelmes emberek száma.
kedves 01:00 válaszoló
dehogynem fizetnek adót, a közalkalmazottak is fizetnek adót, csak épp amiből fizetik az adót azt is a vállalkozói szféra termeli ki
ugyanis 1 közalkalmazott nem teremt pénzt az az vállalkozók által megtermelt adóból kapja a fizetését
előbb gondolkodni kellene mélyen mielőtt a másiknak nekiugrassz bután
74%-os!
Véleményed szerint Te benne vagy az 1000-ben?DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!