Miért bántják annyian Gyurcsányt? (video lentebb)
Kövezzetek meg, de én még mindig hiszek Gyurcsányban. Őszintének tűnik, és jót akarhat az országnak. Öszödi beszéd? Legalább őszinte volt! Példa lehetne más politikusoknak, legalább annyi vaj van az Ő fülük mögött is. Nézzétek meg a videót, és gondolkozzatok!:)
A kérdező kommentje:
Az öszödi beszéd nem derült volna ki, ha nem szivárogtatják ki. Mert az a beszéd nem nekünk szólt. A párttagoknak szólt, hogy ideje változtatni. Ha a mellékelt videót megnéznéd ez is kiderülne.
most komolyan kérdező.. neked jól esik hogy a képedbe kapod, hogy jajj semmi gond minden okés stb.. közben meg a hátad mögött...
"ezért az öszödi duma."
Már azt hittem, hogy ezért a 8 évnyi kemény munka, de nem, csak egy dumáéra futotta a spanokkal.
Na ne már, őszinte.... kiszivárgott az a hanganyag, mert már a párttársaknak is sok volt a megalomán fletó, már szétverték a tüntetők fél Bp-et, de ő még akkor is ragaszkodott a hatalomhoz, mint egy tipikus diktátor. Egy ilyen kiszivárgott beszéd után minden normális politikus egyből lemondott volna, de fletó, áááááá én csak őszinte voltam....ja és kikkel?! Pont az volt a beszédben, hogy hazudtunk reggel délben meg este. Most ez komoly?
Orbán politikai ellenfelének meg aztán bárkit tartanék, Mesterházynak (aki szintén egy nagy segg) vagy Vonának sokkal több esélye van ellene. Nem tűnt fel, hogy a ferike verte szét az imádott komcsi bandádat és most még a maradékába is belerúgott egyet ezzel a Platformos kisded megalomán játékával?
"Nem, nem szeretem ha át ba..nak! De őszintén, ezidáig melyig politikai erő nem tette ezt velünk?"
A legtöbb fletóéknál sokkal enyhébben ferdített.
"Ő megpróbált (talán) ezen változtatni, ezért az öszödi duma."
Dehogy próbált. Ő a hatalmát próbálta menteni.
"jó agymosottnak lenni?"
Nem tűnt még fel, hogy mindenki ezt állítja politikai ellenfeléről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!